Kasiula8989
Fanka BB :)
Jeziuja też już chce
A jaki rozmiar na początek mu zakładałas ?![]()
56
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeziuja też już chce
A jaki rozmiar na początek mu zakładałas ?![]()
Chyba USGJa wg OM mam na 27core rodzilam w 39 wg OM
I dobrzeOjjj moja takbedzie miec charakterek [emoji23]
Może jeszcze się obróciTak się zanosimały leży uparcie pupa w dół
![]()
A ile miał cm ?
A ile miał cm ?To może i u mnie jest szansa , że mała ponosi troszkę ten rozmiar
![]()
Jak już wcześniej pisałam pierwszy antybiotyk przepisal mi gin po odebraniu wyników.I zdążyli Ci podać antybiotyk ? Ciekawa jestem w jaki sposób mi sprawdza czy już się pozbyłam tej bakterii. Lekarz mi powiedział , że jak nie zdążę wybrać leków bo w sumie jest ich więcej jak dni do terminu to sprawdza w szpitalu i podadzą antybiotyk, ciekawe czy zdążą. Czy podadzą tak w razie w.![]()
Nie wg OM a wg USG tydzien pozniejChyba USGto szykuj się na pełnię
Ja według USG mam termin na za 9/10 dni
A według OM za 17![]()