evela.8585
Fanka BB :)
Jeśli drewniane to pewnie nie składało się? Czy się mylę?Ja mialam takie drewniane krzeslo do karmienia ze stoliczkiemteraz tez chce takie kupic
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli drewniane to pewnie nie składało się? Czy się mylę?Ja mialam takie drewniane krzeslo do karmienia ze stoliczkiemteraz tez chce takie kupic
![]()
SkladaloJeśli drewniane to pewnie nie składało się? Czy się mylę?
Najważniejsze, że jesteś teraz pod kontrolą. Będzie wszystko dobrz. Aż waga też może być pomiar błędu. Głowa do góry i nie stresuj się, bo wtedy też cisnienie szaleje.Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia![]()
Ja miałam 2 krzesełka. Jedno chicco Polly magic i przy maluszku rewelacja! I drugie drewniane, z którego córka korzysta do dzisiaj a na już 5 lat. Ale przy tym drewnianym dziecko musi już bardzo stabilnie siedzieć. Zaraz wstawię zdjęcia.Kobietki mam pytanie do tych z Was które posiadają dzieciaczki... Czy mogłybyście mi polecić jakieś stoliczki do karmienia malucha? Czeka mnie ten zakup i nie mam pojęcia jak się za to zabrać
Do tego drewnianego krzesełka mam jeszcze miękka mate dla mniejszych dzieci.
Ja mam z apteki.Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?