reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No dzis tak jakos mnie wzielo ogolnie mam czysto,ale wiadomo ze sie kurzy itd :p kwiaty tez potrzebuja wody :p no i denerwowal mnie ten piach miedzy oknami :p okien nie myje,chyba ze mi sie jutro odmieni :D firany pralam wiosną to starczy :p lodowka tez potrzebowala wymycia :p
A mi ten bol nie przechodzi.. wrecz sie nasila..

Ja tez tak mam hah :) sprzątanie ogarnięte, ale po 2-3 dniach już trzeba pozamiatać, zetrzeć kurze, bo się wszystko nosi. Tu właśnie kwiatki podlać, tu pranie ogarnac i tak w kółko.

My w piątek generalne porządki to okna umyjemy, ale mamy małe i mało także damy rade :)

To może jedz do szpitala już z torbami?

Ja się juz boję ciężkich zakupów nosić:) gin mi mówi żebym nie nosiła [emoji14]

Właśnie to niby ciężkie nie było, bo poduszki, kosz mały wiklinowy itd ale jednak ciężko było i tez już ostatni raz taka akcja z mojej strony. Zaraz wam pokaże co kupiłam :)

Teraz zakładamy pizzę i oglądamy Świat Wg Kiepskich hah ;)

Właśnie to niby ciężkie nie było, bo poduszki, kosz mały wiklinowy itd ale jednak ciężko było i tez już ostatni raz taka akcja z mojej strony. Zaraz wam pokaże co kupiłam :)

Teraz zakładamy pizzę i oglądamy Świat Wg Kiepskich hah ;)
Ja lekkie noszę, a ciężkie zostawiam w aucie i mąż przynosi ;) pochwal się;)

Ja tez tak mam hah :) sprzątanie ogarnięte, ale po 2-3 dniach już trzeba pozamiatać, zetrzeć kurze, bo się wszystko nosi. Tu właśnie kwiatki podlać, tu pranie ogarnac i tak w kółko.

My w piątek generalne porządki to okna umyjemy, ale mamy małe i mało także damy rade :)

To może jedz do szpitala już z torbami?
Nie pojade,czekam az sie cos wydarzy cos innego niz codziennie ;)

No wlasnie,ja mam duze mieszkanie,dwa duze okna i dwa balkonowe,takze z oknami pomysle.. ;) firany tez mam ogromne bo dlugie i szerokie ;) wiec firany sobie daruje ;) takze tu tez trzeba sprzatac.. co dwa dni z reguly myje podlogi ;) a tez jest co machac.. dobrze ze mloda mi pomaga ;)

A jeszcze umylam cala lazienke :p moze jeszcze pojde na taras powywalac to co mi uschlo :p

15312290473731545148428.jpg
Kobietki mam pytanie do tych z Was które posiadają dzieciaczki... Czy mogłybyście mi polecić jakieś stoliczki do karmienia malucha? Czeka mnie ten zakup i nie mam pojęcia jak się za to zabrać
Ja mam z firmy sunbaby kupiłam z drugiej ręki. Trzy stopniowa regulacja położenia siedziska od póllezenia do prostego siedzenia. Regulacja wysokości siedziska. 2 wymienne tacki. Kółka do łatwego przesuwania z blokadą. Tapicerka z PCV co ułatwia czyszczenie. Pieciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Polecam. Lenka używała od 4 miesiąca. Teraz ma prawie 2 lata i chętnie jada w nim posilki

Załączniki

• 15312290473731545148428.jpg
    15312290473731545148428.jpg
    647,5 KB · Wyświetleń: 251

To już bezpiecznie, co ma być to będzie, a przecież Ty już się od 2 tyg męczysz z różnymi objawami takimi przed porodem także moim zdaniem to jest kwestia czasu jak się zdarzy ten dzień niebawem nawet i :) i to nie z powodu seksu czy tam posprzątania czegoś ;) będzie dobrze, już bezpieczny okres także nie ma co się martwić moim zdaniem

reklama
Do góry