reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja nawet nie pomyślałam, ale najbardziej bym się właśnie bała w łóżku gdyby to się stało albo nagle na spacerze z psem jak mi z pod sukienki chluśnie xd

W na łóżku to będzie pamiątka hahahha
No na dworze gdzieś albo w biedrze na zakupach trochę przypał [emoji23][emoji23][emoji23]

@Vanilia120 teraz cierpliwie poczekać do prywatnej wizyty. I staraj się nie stresować. Wszystko powinno być dobrze!

@miloscwczasachpopkultury swietne Zakupy! Nie pierzesz najpierw pościeli?

Najpierw niech pies wybrudzi hah tzn tak jakoś z rozpędu założyłam, jutro przepiore żeby pięknie pachniało [emoji5][emoji28]

Kosz na pranie dla małej i jakieś drobiazgi.
Oczywiście musiałam kupić buciki już ostatnie hah, bo były takie słodkie i skarpeteczki, ale to już na styczeń pewnie, bo większy rozmiar :)
Ramka na ścianę koło łóżeczka na zdjęcie ten kolaż 4 zdj, jedno brzuszek i test, drugie brzuszek i 1 zdj z prenatalnego, 3 brzuszek już przy końcu i ostatnie brak brzucha i jej stopki i to wywołam i na ścianie będzie :)

Kupiłam tez dla nas pościel do salonu :)

Zobacz załącznik 875888Zobacz załącznik 875889Zobacz załącznik 875890
dc0a90854e521324e7789966ba2fe506.jpg

Zobacz załącznik 875886Zobacz załącznik 875887
Ale te buciki słodkie [emoji7]

reklama
Do góry