E
Ewka34
Gość
Ale ze czemu@Ewka34 ty to jesteś agentka[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ze czemu@Ewka34 ty to jesteś agentka[emoji16]
Po prostu[emoji16] uwielbiam czytać twoje posty[emoji16]Ale ze czemu![]()
No na dworze gdzieś albo w biedrze na zakupach trochę przypał [emoji23][emoji23][emoji23]Ja nawet nie pomyślałam, ale najbardziej bym się właśnie bała w łóżku gdyby to się stało albo nagle na spacerze z psem jak mi z pod sukienki chluśnie xd
W na łóżku to będzie pamiątka hahahha
Ja tak samo. Ale przy tej ilości wody, którą ja piję, to na bank nie mam za mało [emoji16]Ja nawet nie wiem ile mam ale mowi ze w normie..:/
DziekujePo prostu[emoji16] uwielbiam czytać twoje posty[emoji16]
Hyhyhy to napewno [emoji23] ja bym powiedziala ze jeszcze ci sie przelewa [emoji23]Ja tak samo. Ale przy tej ilości wody, którą ja piję, to na bank nie mam za mało [emoji16]
@Vanilia120 teraz cierpliwie poczekać do prywatnej wizyty. I staraj się nie stresować. Wszystko powinno być dobrze!
@miloscwczasachpopkultury swietne Zakupy! Nie pierzesz najpierw pościeli?
Ale te buciki słodkie [emoji7]Kosz na pranie dla małej i jakieś drobiazgi.
Oczywiście musiałam kupić buciki już ostatnie hah, bo były takie słodkie i skarpeteczki, ale to już na styczeń pewnie, bo większy rozmiar
Ramka na ścianę koło łóżeczka na zdjęcie ten kolaż 4 zdj, jedno brzuszek i test, drugie brzuszek i 1 zdj z prenatalnego, 3 brzuszek już przy końcu i ostatnie brak brzucha i jej stopki i to wywołam i na ścianie będzie
Kupiłam tez dla nas pościel do salonu
Zobacz załącznik 875888Zobacz załącznik 875889Zobacz załącznik 875890![]()
Zobacz załącznik 875886Zobacz załącznik 875887
Przede wszystkim szczere [emoji16]Dziekuje [emoji14] Takie chaotyczne,bezposrednie i szczere?![]()
![]()