madziula92
Fanka BB :)
Tez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki
Ale ta bluza dość cienka co?
Ja kupiłam body, spodenki i skarpetki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki
Super rzeczysłodkie te buciki
)
Alantan stosowalam na tatuazeAlantan niebieski[emoji4]
Kwietniowe mamy już są![]()
Może uciska Ci na jakiś nerw i stąd te boleNo więc lekarz sprawdził wszystko i nie ma powodów do niepokoju. Boli bo główka napiera. Rozwarcia brak itd więc wszystko w normie. Nic nie wskazuje na poród.
Ja nie wiem o co kaman... niby to tylko główka i normalne A ja płacze z bolu doslownie.
Śliczny prezent będzie miał Mały od siostry.Zamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.
Sudocrem I alantan plusJaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?![]()
Oj Ty widzę, że działasz ostro to do kompletu jeszcze powonien być sex przed spaniemHyhyhy po 12 godzinach od nocnego mega skurcza mialam druginie boj sie co ma byc to bedzie , a energia.. chyba przez chlodne powietrze
moze przez spacerek
zostal mi do ogarniecia taras
teraz leje to jutro zrobie
![]()
To raczej czop ale jeszcze może to potrwaćDziewczyny wylecial mi dzis trzeci raz wielki glut kremowy taki ,nie wygladalo to jak sluz plodny ,taki byl gesty![]()
Dokładnie. Na obrazku grubsze się wydawały. chciałam cały komplet ale nie zalapalam sięTez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki
Bez przesadyWowale masz tych ubrań w kompleksy mnie wpedzilas
![]()
Jaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?![]()
Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna![]()
Ojeju, ale kochanano szok, taki gest to aż łzy wywołuje w oczach rodziców i ogolnie i ciepło na serduszku
pięknie [emoji5][emoji173]️ jaki kolorek bedzie?
Kupowałas wszystko czy dostałaś?Bez przesadyja to jestem przerażona, nie wiem czy mam wg tyle miejsca na to wszystko
i nie wiem czy zdążę to ubrac małej
![]()