E
Ewka34
Gość
Ryba ,on tylko wylecialA u mnie nic [emoji30]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ryba ,on tylko wylecialA u mnie nic [emoji30]
Sliczne ❤❤❤❤❤Dobra nadrobilam caly dzien na forum, nie było mnie dziś bo w południe była położna a później mogę się pochwalić wreszcie kupiliśmy łóżeczko. Stoi w kartonie w garażu i czeka, 18.07 po wizycie przyniesiemy i skręcimy Zobacz załącznik 875997 ponadto zaraz zamówiliśmy pościele, ochraniacz i przewijak ale to za tydzień do odbioru. Zobacz załącznik 875998
Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna![]()
Ale śliczne .Dobra nadrobilam caly dzien na forum, nie było mnie dziś bo w południe była położna a później mogę się pochwalić wreszcie kupiliśmy łóżeczko. Stoi w kartonie w garażu i czeka, 18.07 po wizycie przyniesiemy i skręcimy Zobacz załącznik 875997 ponadto zaraz zamówiliśmy pościele, ochraniacz i przewijak ale to za tydzień do odbioru. Zobacz załącznik 875998
Próbuj do skutkuHyhyhy wiem ze moze potrwacjestem spokojna,nie nakrecam sie ,tez mi sie wydaje ze to czop
Z seksem jest problem ,bo moj sie boi ze mi jakies zarazki przekaze i sie wstrzymujea dzis juz prawie ,prawie go zmusilam
i dupa..
![]()
Ja z dokupowaniem 56 wstrzymuje się bo nasz Synek raczej już z tych dużych jest. No chyba, że przed czasem urodzę to będę musiała dokupicPisałam juz wcześniej, ze większość dostałamI mam podobnie jak Ty większość na 62-68, a na 56 mam naprawdę mało i chyba będę musiała coś dokupic, przynajmiej pare bodzikow
![]()
Hyhyhy co tyyy to byk jest cholera.. uparte to jak osiol [emoji23] jak sobie cos wbije do bani to sie tego trzyma.. [emoji23]Próbuj do skutkuw końcu Go skusisz. Imię Cię w koncu zobowiązuje do czegoś
Ja z dokupowaniem 56 wstrzymuje się bo nasz Synek raczej już z tych dużych jest. No chyba, że przed czasem urodzę to będę musiała dokupic
Z twojego postu wywnioskowałam ze jakiś jednak seks był . Więc nie narzekaj [emoji41]Hyhyhy co tyyy to byk jest cholera.. uparte to jak osiol [emoji23] jak sobie cos wbije do bani to sie tego trzyma.. [emoji23]
Taaa cos bylo.. pare pchniec i wysiadka [emoji23][emoji23]Z twojego postu wywnioskowałam ze jakiś jednak seks był . Więc nie narzekaj [emoji41]