Aneczka85_01
Fanka BB :)
Trochę na pewno się stresujejest to moja pierwsza upragniona ciąża
![]()
Będzie dobrze głowa do góry . Wiem co czujesz bo moja to tez pierwsza chyba prawidłowa ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę na pewno się stresujejest to moja pierwsza upragniona ciąża
![]()
Na szczęście za 45 minut otwieraja przychodnieHihi ja tez zaraz jadę zeby uniknąć kolejki
Ide spac pewnie obudze sie o 9 nie drukujcie za duzo haha [emoji23][emoji846]
Na szczęście za 45 minut otwieraja przychodnie![]()
Ja juz czekam pod przychodnia nie byłam zarejestrowana wiec musze być jako 1 , do 5 osób ginekolog przyjmuje bez rejestracjiTrochę się naczekam o 8 przyjmuje a i 7:30 odbieram wynik bety
lekki stres jest
No pewnie ja też tak zawsze robieU mnie od 7 jest pobranie krwi ale wole być pierwsza niż potem czekać do 10
28 majaA przypomnij kiedy miałaś OM?
No pewnie ja też tak zawsze robie
28 maja![]()
U mnie też mdłości ale nie związane z potrzebą jedzenia czy samym jedzeniem. Pojawiają się z nienacka na chwile oprócz tego pojawiają się ci co jakiś czas bóle podbrzusza i mam nabrzmiałe i bolesne piersi. A do tego budzę się bardzo wcześnie rano...
Tez tak mam i właśnie wstałam bo głodna
Z tym niespaniem zazdroszcze.. ja bym mogla 24/7 spac -.- corka wlasnie wstala a ja ledwo na oczy widze.Z tym budzeniem się rano to mogę podać rękęja już nie śpię a poszłam spać zaledwie pare godz temu
Niestety się dzisiaj nie dowiem2 dni po mnie wiec napewno pęcherzyk będzie jak nie zarodek
Mam to samo ledwo wstanę, a już bym się położyła. ..Z tym niespaniem zazdroszcze.. ja bym mogla 24/7 spac -.- corka wlasnie wstala a ja ledwo na oczy widze.