Fiorna
Fanka BB :)
Mają też wersję bez szuflady[emoji16]
Długo czekałaś na przesyłkę? Widziałam gdzieś komentarze że długi czas realizacji ale nie wiem czy akurat u tego sprzedającego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mają też wersję bez szuflady[emoji16]
Macie jakiś fajny przepis na ciasto ?
Miało wyjść takie Zobacz załącznik 876454
A chu*owa Pani domu zrobiła takie [emoji30]
Zobacz załącznik 876453
Nie wyroslo, znikły brzoskwinie i wogoleRaz na rok mi się zachce ciasta i nie wyszło
śmiać się czy płakać [emoji23]
Lece spac Kobietki
Otworzyłam balkon na całą szerokość, leje deszcz i jest cudowne powietrzeMąż przykryty po uszy a ja bez kołdry haha
Dobranoc :*
Właśnie nieraz 56 jest większe niż 62 ☺ ja mam poukładane jedno na drugim w szufladach każdy typ ubranka osobno. Miałam kupić pudełka i układać obok siebie ale nie kupiłam w końcu. Mam dosyć wysokie szuflady i wydaje mi się , że jedno na drugim więcej się zmieści.Dziękuje za dobre chęcinie było najgorzej, bo dziś pogoda idealna. Jedynie co mi przeszkadzała to ból kręgosłupa. Poleze z godzinke i jeszcze pojde coś poprasować. Mam mega problem z układaniem tego wszystkiego
nie dość, ze te rozmiary to tylko liczby, bo co producent to inna wielkość ubranka. To jeszcze body z długim rękawem, body z krótkim, śpiochy bez rękawów, z rękawami, kaftaniki, sweterki, polspiochy Omg ;o wszystko osobno?
Sprawdziłam teraz i 3 dni[emoji16]Długo czekałaś na przesyłkę? Widziałam gdzieś komentarze że długi czas realizacji ale nie wiem czy akurat u tego sprzedającego![]()