Czyli z jutra mam Cię wypisać ?Mi też przekozyli wizytę na dziś, na 20.45. Także wreszcie coś się dowiem co u mojego szkraba. Może się uspokoję bo jajniki i podbrzusze ciagle dają o sobie znać.

Ja to musze bacznie Cię obserwować z tymi wizytami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli z jutra mam Cię wypisać ?Mi też przekozyli wizytę na dziś, na 20.45. Także wreszcie coś się dowiem co u mojego szkraba. Może się uspokoję bo jajniki i podbrzusze ciagle dają o sobie znać.
Powodzenia kochane@Agniecha1508 @PaulinkaP kochaneza wizyty i same dobre wiadomości!! ❤❤
@koliber091987 Mamuskaza wizyte ! Słodkich widoków ❤
@Tysiek777 kochanaza wizytę ! Niech ten cud trwa kolejne 9miesiecy! ❤ czekamy na wiadomość !
MIŁEGO DNIA KOCHANE!!
POWTARZAM PYTANIE!
Czy jest Osoba chętna do prowadzenia kalendarza ?![]()
Cudownie gratulujeWczoraj byłam na usg i jest w pęcherzyku zarodek, pęcherzyk żółtkowy no i zawiązek serduszka z tętnem 114 u/min.![]()
Na NFZ ?W łodzi pRzyjmuje też na NFZ dr Paśnik
93-378 Łódź, ul. Grażyny 4c/4d
Telefon: +48 530 243 252
Hahaha Ty już dawno wiedziałaś że mi przełożą;-)odebrałam właśnie wyniki które rano robilam i zaniepokojona jestem ,poniewaz jeśli chodzi o mocz stwierdzono obecność krwi. Chociaż ja nigdy nie zauważyłam przy oddawaniu. Czy któraś z Was tak miała?Czyli z jutra mam Cię wypisać ?widzisz a jednak wtedy przez przypadek napisałam 12.07 bo zaspana byłam i jednak miałam rację
Ja to musze bacznie Cię obserwować z tymi wizytami![]()
Nie ma tam już miejsc...Na NFZ ?
Dziewczyny muszą się trochę dzisiaj pożalić. Nie wiem czy jestem taka nadwrażliwa w tej ciąży, czy mam pecha, czy jednak coraz więcej ludzi na świecie to chu** i sk******ny. Mianowicie zamówiłam meble przez internet, dokładnie łóżeczko, materac itp dla małej, dzisiaj mąż dostał maila, że kurier będzie między 13:45-15:45, więc sobie pojechałam na zakupy spożywcze. O 11 dzwoni telefon, że On już jest i czeka, a jak mnie nie ma to On jedzie dalej. Mówię, żeby chwilę poczekal, bo zaraz będę, albo przyjechał za chwilę. To On do mnie, że ile, mówię że maksymalnie 20 min, bo nie wiem jak długo będę przy kasie i jestem w 7msc ciąży i trochę wolniejsze ruchy mam. A On do mnie z tekstem, że w takim przypadku mogę sobie podjechać pod numer 74 po to (mieszkam przy 55), bo On nie będzie tyle czekał i mam sobie zdawać sprawę z tego, że jego obowiązkiem nie jest wniesienie mi tego... Dziewczyny, ręce mi opadły... Powiedziałam tylko, żeby spodziewał się skargi, wyłączyłam się i poryczałam się na środku sklepu...
21.07.A na kiedy miałaś ?
Kochana a jaka to firma?