reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
Super wieści [emoji7]

reklama
Wszystkim gratuluję pięknych maluchów. Aż tridno uwierzyć, ze dopiero rozmawiałyśmy o 2 krzesłach ma teście a teraz już o płci .
Mnie bardzo ciekawość zżera co kto tam we mnie siedzi. Mam nadzieję dowiedzieć się jutro. Musimy pokój jeszcze w lipcu lub na początku sierpnia wyremontować bo potem urlop A we wrześniu mąż prawdopodobnie będzie miał zabieg i miesiąc zwolnienia leżącego. Nie chcę na ostatnią chwilę tego pokoiku zostawiać.
Rozbawily mnie te 2 krzesła na teście :D
Ale racja, dopiero co sie dowiadywalysmy o ciąży, dopiero co było pierwsze ogladanie serduszka, a tu już dywagacje nt płci :) ani sie obejrzymy a już będą badania polowkowe i potem z górki :)

Rozbawily mnie te 2 krzesła na teście :D
Ale racja, dopiero co sie dowiadywalysmy o ciąży, dopiero co było pierwsze ogladanie serduszka, a tu już dywagacje nt płci :) ani sie obejrzymy a już będą badania polowkowe i potem z górki :)
Właśnie szukam kiedy sie je robi [emoji16]

Połówkowe 18-22tc wow to serio niektore z nas już w sierpniu beda miały takie badanie [emoji50]
Ale czytam, że najlepiej po 20tyg bo wtedy dziecko już waży około 0.5kg [emoji50][emoji50][emoji50]

Dziś same piękne DZIDZIUSIE :) gratuluję i podziwiam. Też mam dobrą wiadomość - moje bóle brzucha opuściły nieco i dziś już obyło się bez nospy. Oby mi się tak utrzymalo. Czy myślicie, że hemoglobina 11,7 na tym etapie ciąży może być czy trzeba podreperowac jakąś dietą?

U mnie polowkowe koniec sierpnia [emoji4] a juz w poniedziałek zaczynam II trymestr [emoji4] faktycznie ten czas leci jak szalony, nie obejrzymy sie a beda święta. A pozniej juz sie zacznie rozpakowywanie prezentow [emoji4]

reklama
Kochane, oto mój zdrowy maluszek [emoji7] nie chciał współpracować, ruszal sie energicznie, machal do nas rączkami i nozkami, ale udalo sie pomierzyc co bylo trzeba [emoji7] nie pokazal czy jest chlopcem czy dziewczynka [emoji4] mąż wzruszony, mowi ciagle o tym, ze widzial jak kopie [emoji16] słyszeliśmy tez serduszko, ktore bije w tempie 164 [emoji173] pan doktor powiedzial ze dzieciątko lubi sie do mnie przytulac, bo ciagle wtulone w tyle [emoji4] moje 7,7cm miłości [emoji173]Zobacz załącznik 876836
Śliczności [emoji7][emoji7]

Do góry