Aneczka85_01
Fanka BB :)
Przykro mi i niech badają Ciebie od stóp do głów i niech powiedzą o co chodzi !!! [emoji8][emoji8][emoji8] Trzymam kciuki za dalsze starania
Dziękuje :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi i niech badają Ciebie od stóp do głów i niech powiedzą o co chodzi !!! [emoji8][emoji8][emoji8] Trzymam kciuki za dalsze starania
Proszę odezwij się, jak się uda... Będę myśleć o wasDziękuje :*
Ania bardzo mi przykro. Trzymaj się jakoś. Mocno przytulam :*Dostałam skierowanie do szpitalapęcherzyk jest z kropka już bez tego okręgu ciałka żółtego
Kciuki zaciśnięteHej
A ja mam dziś pierwszą wizytę u lekarzatylko się zastanawiam czy będzie widać serduszko, czy mi powie ze pusty pecherzyk. Byle nie ciaza pozamaciczna. Ja Bety nie robiłam wcale.
OM mialam 29.05
cykle 28
Dziś jest 6+3, termin na 4.03.
Trzymajcie kciuki![]()
Na co dzien uzywam chusteczek ale taraz wacikow z wodą albo pod prysznic ją wstawiam bo robi czesto wodniste kupy-.-A wycierasz pupke chusteczkami? Lepiej letnia woda przemywaj z tym mydlem co uzywasz do kapieli, chusteczki beda ja piec i podrazniac, najwazniejsze to wierzyć pupke nic tak nie pomoze jak to
Corka ma prawie 16 mcy i pierwszy raz tak. Wiaze to z zębami bo temperatura 38/38,5 no i te kupki brzydkie i wszystko gryzie no i widze ze czworka idzie i ogolnie spuchniete dziasla maJa z synem miałam ten problem, używałam pieluch wielorazowych i wietrzylam dupsko
Co mi moze dac na kupy? Probiotyk chyba tylko? Bo te kupy to zębowe..U nas maka ziemniaczana i bepanthen. A poza tym poszlabym do lekarza. Da Ci cos na kupy.