anna.24
Fanka BB :)
To u mnie w Jeleniej Górze z 99zl przeceniony na 45
To jeszcze z ta promocja 25% wychodzi 33zł za niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie w Jeleniej Górze z 99zl przeceniony na 45
Poprostu idą na łatwiznę jak mogą. Żałuje, ze nie zabrałam tego skierowania skoro i tak z lekarzem się nie widziałam. Wizyta się nie odbyła. A kasę dotaną jak za wizytę.Masakra. Boja sie ciezarnej normalnie.
W necie tez 45 zł. Ja mam biały po synu ze smyka 62 i syn topil się w nim. Girki miał do kolanKurcze tez go dzisiaj stacjonarnie ogladalam tylko ze różowy ale nie kupiłam bo sie zastanawiam czy on na grudzień za cienki nie jest bo on taki misiowaty na zewnątrz a w środku ma ze trzy warstwy cienkuej podszewki.....jak moge spytac jaka cena przez internet bo w smyku 45zl
U mnie tego nie było dodatkowego -20% jak kupowalam [emoji22][emoji53][emoji53]To jeszcze z ta promocja 25% wychodzi 33zł za niegomasakra, z 90zł na 33zł
![]()
Ja też zrobiłam zakupy online za wcześnie o tydzień :/U mnie tego nie było dodatkowego -20% jak kupowalam [emoji22][emoji53][emoji53]
Nie żartuj...ja wczoraj nakupowałam w h&m :/ jaki pech hahaW H&M jest dodatkowo 13% rabatu tylko dzisiaj, łączy sie z wyprzedażą![]()
Nie żartuj...ja wczoraj nakupowałam w h&m :/ jaki pech haha[emoji1]
Tak to normalne, mi chodzi o to bardziej, że jednego dnia rano mam duży, drugiego dnia rano mam mały, naczczo i zastanawiam się czy to od ułożenia bobasa zależyAle to chyba normalne i bez ciąży, że rano ma się bardziej płaski brzuch, a wieczorem wypukły... Przynajmniej ja tak mam. Ale może na co dzień tego nie zauważacie, bo nie obserwujcie brzuchów tak uważnie, jak teraz w ciąży![]()