reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Ciuszki, pościele itp. mam po moich dziewczynkach. Wózek w weekend przywiózł znajomy, używany. Strasznie brudny, więc póki co nie umiem ocenić. Jeśli jednak zdecyduję się na inny, to i tak kupię używany. Z doświadczenia wiem, że nowy to strata pieniędzy. I naprawdę odradzam 2w1. Ale to tylko sugestia z mojej strony, niczego nie narzucam. Aha, łóżeczko też mam, a drugie wiezie mi siostra, choć bliźniąt się nie spodziewam [emoji38]
Popieram. Gondola używana, spacerówka nowa;) jeszcze typu nie mam, wyjdzie w praniu.
Fajnie że dostajesz tyle prezentów:D
Ja mam część rzeczy po córce, gdyby była córką druga to mam 99% rzeczy. Zobaczymy;)

reklama
Popieram. Gondola używana, spacerówka nowa;) jeszcze typu nie mam, wyjdzie w praniu.
Fajnie że dostajesz tyle prezentów:D
Ja mam część rzeczy po córce, gdyby była córką druga to mam 99% rzeczy. Zobaczymy;)

Ja wszystko co było naturalne oddawałam siostrze, dla synka. I podobnie jak Ty, pełno kartonów „dziewczyńskich” mam w piwnicy. Pewnie czegoś będzie mi brakowało, ale to będą jakieś pojedyncze sztuki. Na pewno kombinezonu nie mam, bo miałam błękitny i oddałam dla siostrzeńca [emoji6]
Nawet nowiutkie butelki mam i używaną parasolkę po młodszej córce. Ale dopiero jak przejrzę spokojnie wszystko, to będę wiedziała na czym stoję. Póki go jednak to nie mam żadnego ciśnienia. Zabiorę się za to wrzesień/październik, jak dzieci pójdą do szkoły. I tym razem nic już nie będę zatrzymywała, wszystko oddam dalej, bo więcej dzieci już na pewno mieć nie będziemy.

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe

[emoji110][emoji110][emoji110] za wizyty

13.07:

@kropka4x4 prenatalne,
@Lilli1234 prenatalne,
@arielka94 wizyta
@eulalia83 wizyta

16.07 - @Linoone prenatalne, @justys0702 prenatalne, @Zuzana1402 wizyta, @martag86 wizyta
17.07 - @kropka4x4 prenatalne, @justys0702 wizyta, @asiaxkk prenatalne
18.07 - @Inka91 prenatalne
19.07 - @Linoone wizyta, @perell wizyta, @Asiula86 wizyta
20.07 - @alla31 wizyta
23.07 - @paulenka91 wizyta, @violetta.sc prenatalne, @bojąca wizyta, @Asia92 wizyta
24.07 - @Gosia892 wizyta , @Dariana wizyta
25.07 - @Dariana diabetolog, @Anga79 wizyta
26.07 - @Misza95 wizyta, @Moni2791 wizyta
30.07 - @Monika 11118 wizyta, @Stelka38 wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Kokoszka356 wizyta
01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

I znów piątunio [emoji4] Powodzenia na wizytach i prenatalnych, niech się dziecie układają i dadzą mierzyć [emoji4]
Miłego dnia [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Ostatnia edycja:
Wiesz, to normalne że spada, w końcu krążenie działa teraz jakby na dwa organizmy, nasz i dziecka. Sok z buraków pij. Możesz dodać marchewkę lub jabłko, będzie lepszy w smaku. O jajka, całe pokłady żelaza, o ile nie masz nietolerancji.
Uwielbiam jajka :) będę jeść ich więcej i spróbuję soku z buraków - nigdy nie piłam. Tylko od mięsa mnie bardzo odrzuciło w tej ciąży, a wiadomo przydałoby się. Reqiem możesz dopisać moją wizytę - 30 lipca.

Cześć dziewczyny [emoji6]tak czytam wasze posty wczorajsze i muszę powiedzieć że co niektóre mają już w połowie piękne wyprawki a ja nie mam nic jeszcze [emoji16]nawet się nie rozglądałam ale wózek też jakiś używany kupię. A reszta się okaże jakieś łóżeczko fotelik do samochodu.szczerze mówiąc będą potrzebować na pewno waszej pomocy [emoji6]ale już myślę spokojnie po połówkowych. Umowie się na wizycie z lekarzem na nie więc tak myślę około 15 sierpnia.

Cześć dziewczyny [emoji6]tak czytam wasze posty wczorajsze i muszę powiedzieć że co niektóre mają już w połowie piękne wyprawki a ja nie mam nic jeszcze [emoji16]nawet się nie rozglądałam ale wózek też jakiś używany kupię. A reszta się okaże jakieś łóżeczko fotelik do samochodu.szczerze mówiąc będą potrzebować na pewno waszej pomocy [emoji6]ale już myślę spokojnie po połówkowych. Umowie się na wizycie z lekarzem na nie więc tak myślę około 15 sierpnia.

Po połówkowych już płeć będzie pewniejsza bo jeszcze może nam się zmienić. Ja za wózkiem się rozglądam właśnie używanym żeby tylko z gondoli korzystać a później kupimy niwa spacerówkę ;)

Uwielbiam jajka :) będę jeść ich więcej i spróbuję soku z buraków - nigdy nie piłam. Tylko od mięsa mnie bardzo odrzuciło w tej ciąży, a wiadomo przydałoby się. Reqiem możesz dopisać moją wizytę - 30 lipca.
Ja jeszcze polecam sok z pokrzywy, ale jak na razie 11.7 to jeszcze jest w normie. Normalne w ciąży że może spaść poniżej 11.

Ja jeszcze polecam sok z pokrzywy, ale jak na razie 11.7 to jeszcze jest w normie. Normalne w ciąży że może spaść poniżej 11.

Ja bez ciąży miałam kiedyś hemoglobinę 9, ale wtedy to już fatalnie się czułam. Czułam jakby moje ciało było ze stali, każdy oddech i krok w biegu to była walka. Ale naprawdę dietą można zdziałać cuda.

Cześć Dziewczyny :) jedziemy dziś na ten nasz mini urlop :) już powinnismy być dawno w drodze, ale się babcia opamietala, ze jej sie leki skończą i trza było na gwałt do lekarza. Nic to, najwyżej zajedziemy troszkę później :)

reklama
Ciuszki, pościele itp. mam po moich dziewczynkach. Wózek w weekend przywiózł znajomy, używany. Strasznie brudny, więc póki co nie umiem ocenić. Jeśli jednak zdecyduję się na inny, to i tak kupię używany. Z doświadczenia wiem, że nowy to strata pieniędzy. I naprawdę odradzam 2w1. Ale to tylko sugestia z mojej strony, niczego nie narzucam. Aha, łóżeczko też mam, a drugie wiezie mi siostra, choć bliźniąt się nie spodziewam [emoji38]
A widzisz, ja właśnie miałam jedną spacerówkę z zestawu 2w1 i druga mniejszą. Ta spacerówkę z zestawu (bebetto) wspominam bardzo dobrze, mimo że oczywiście była cięższa ale komfort jazdy zdecydowanie lepszy.

Właściwie teraz pisząc ta odpowiedź przyszło mi do głowy aby jeszcze raz z tej marki kupić zestaw, bo one zaczynają się już od lekko ponad tysiąca.

Ja zacznę ubranka kocyki kupować gdy poznam płeć i trafi się fajna okazja, ale z wózkiem fotelikiem wyborem materaca do łóżeczka itp poczekam do listopada.

Do góry