reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A tak w ogóle dzień dobry dziewczynki ;) ja wstałam niedawno, nawet się wyspałam, mały już zaczyna rozrabiać w brzuszku :) dziś standard, sprzątanie, zakupy, gotowanie :D a jeszcze mój mąż chory, bolą go wszystkie kości i ma gorączkę, oby mu szybko przeszło i żebym ja się nie zaraziła;/ mam zamiar wybrać się do pepco, ciekawe czy body jeszcze będą ;)

reklama
Apropo czy wiecie jak rozróżnić sączące sie wody od upławow ? Hmm bo tez mi cos tam pocieka w większej ilości niz zazwyczaj raz na jakis czas i myslalam ze to standardzik w ciąży a niektóre dziewczyny piszą , ze im wody sie sączą .
Upływy, mają zawsze kolor mleczny, albo lekko mleczny. Mogą być gęste albo wodniste. A wody podobno są przezroczyste i bezzapachowe.
Tak wyglądają poranki moich dzieci [emoji7]
Żeby tak zostało nawet jak się Maja urodzi [emoji23] Zobacz załącznik 877401Zobacz załącznik 877402
Ale uroczy [emoji7]

A ja wstałam dziś o świcie [emoji16] sąsiedzi na 5 piętrze robią remont generalny, więc parę minut po 6 zaczyna się sajgon[emoji4] ciekawe ile miesięcy to jeszcze potrwa[emoji848]

My dzisiaj wybieramy się na kolejny ślub, a potem mój mąż idzie do pracy[emoji52] , więc czeka mnie sobotni wieczór z książką[emoji16]

Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka :happy: 36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.
Wow super. Gratulacje!!! ❤️ Duży chłopiec :) Najwazniejsze ze wszystko jest w porządku z Wami :) To jestescie już w domku czy jeszcze w szpitalu?

Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka :happy: 36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.

Gratulujemy i życzymy wszystkiego co najlepsze dla mamy i maluszka :) :):)
Super informacja :):D

A ja wstałam dziś o świcie [emoji16] sąsiedzi na 5 piętrze robią remont generalny, więc parę minut po 6 zaczyna się sajgon[emoji4] ciekawe ile miesięcy to jeszcze potrwa[emoji848]

My dzisiaj wybieramy się na kolejny ślub, a potem mój mąż idzie do pracy[emoji52] , więc czeka mnie sobotni wieczór z książką[emoji16]
I forum [emoji16]

I Dzien dobry! :)
Wczoraj Dzien na pełnych obrotach, czytałam Was z doskoku, ale nie miałam czasu być aktywna tu z Wami :( Wczoraj zaczelismy generalne porządki całego domu, jeszcze dużo przed nami plus sterta ubranek do prasowania, ale w przyszłym tygodniu musimy się ze wszystkim ogarnac. Na szczęście mój ma już urlop od wczoraj i cały przyszły tydzień. Wczoraj na zakończenie dnia mezulek zrobił gofry i przyniósł mi jeszcze do łóżka, bo ja na wieczór odpadłam po maratonie po sklepach. Dziś moja mama i siostra przylatują do mojego taty. Jedziemy tam na lotnisko, ale ze ładują dopiero przed 18, a mamy tam 250km to jedziemy już wcześniej gdzieś pochodzić czy posiedziec i odpoczac ;) Mozliwe ze moja mała siostra przyjedzie do nas na tydzień :) a moi rodzice na pare dni dopiero w kolejny weekend. Ale zobaczymy :)
Muszę wstawac ogarnac się i ruszamy
Miłego dnia! :)
IMG_0406.JPG

Załączniki

• IMG_0406.JPG
    IMG_0406.JPG
    202,9 KB · Wyświetleń: 304
I Dzien dobry! :)
Wczoraj Dzien na pełnych obrotach, czytałam Was z doskoku, ale nie miałam czasu być aktywna tu z Wami :( Wczoraj zaczelismy generalne porządki całego domu, jeszcze dużo przed nami plus sterta ubranek do prasowania, ale w przyszłym tygodniu musimy się ze wszystkim ogarnac. Na szczęście mój ma już urlop od wczoraj i cały przyszły tydzień. Wczoraj na zakończenie dnia mezulek zrobił gofry i przyniósł mi jeszcze do łóżka, bo ja na wieczór odpadłam po maratonie po sklepach. Dziś moja mama i siostra przylatują do mojego taty. Jedziemy tam na lotnisko, ale ze ładują dopiero przed 18, a mamy tam 250km to jedziemy już wcześniej gdzieś pochodzić czy posiedziec i odpoczac ;) Mozliwe ze moja mała siostra przyjedzie do nas na tydzień :) a moi rodzice na pare dni dopiero w kolejny weekend. Ale zobaczymy :)
Muszę wstawac ogarnac się i ruszamy
Miłego dnia! :)
Zobacz załącznik 877431
Ja chcę takie gofry od Twojego męża, wyglądają mniaaaaam [emoji7]
Ile siostra ma lat? :)

reklama

super wieści! Mały jednak nie taki mały! Tak w sam raz! A jak sie czujesz?

dopiero po chwili ogarnęłam, że Ty to Ty i nawet mężowi sprzedałam info, że kolejna urodziła:D ( nie będę go wyprowadzała z błędu, niech ma świadomość że to może być w każdej chwili:D)

Ostatnia edycja:
Do góry