Meml
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyszne, jak z kawiarniJa chcę takie gofry od Twojego męża, wyglądają mniaaaaam [emoji7]
Ile siostra ma lat?![]()
Ja dziś też pierwszą noc miałam bezsenną. Zawsze spalam bez pobudek a dziś 5razy wstawałam na siku.Dzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
GratulujęJak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.
SłodkoTak wyglądają poranki moich dzieci [emoji7]
Żeby tak zostało nawet jak się Maja urodzi [emoji23] Zobacz załącznik 877401Zobacz załącznik 877402
Ja też od ok 2tyg mam wodnistą wydzielinę, wcześniej nie miałam wcale ale myślę, że to nie wody.Całe nie sa mokre gacie :-) tylko większe wodniste plamienia
O ludzie... ale co? Osłabienie czy inny powód?Cześć dziewczynki ja nadal w szpitalumam nadzieje ze w poniedziałek się czegoś dowiem . Wczoraj zemdlałam na korytarzu
Ojej, osłabienie czy co?Cześć dziewczynki ja nadal w szpitalumam nadzieje ze w poniedziałek się czegoś dowiem . Wczoraj zemdlałam na korytarzu
W jakim celu?Właśnie dzwoniła do mnie kuzynka i mi mówi żeby sobie muszelke smarować olejem z wiesiołka![]()