reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) teraz to juz chyba taki okres, że każda powinna się tu meldować z rańca, że jeszcze w dwupaku :)
ja po nocy nawet przyjemnie, teraz kawa i zaraz śniadanie. dziś ponoć mężu robi burgery na obiad wiec nie dość że pysznie to i leniwie :)
miłej soboty :*

nas też jest dwoje w jednej osobie! Tak sobie leżymy i nie chce nam się wstać. Wczoraj się tak nasprzątałam, że dziś mam wolne. Nawet obiad na dziś przygotowałam wczoraj:D

Hej Dziewczyny, mam pytanko. Jak się zakłada nowy temat? Bo chce się poradzić apropo wysypki syna, bo nikt nie jest w stanie mi pomóc...

Dziś coś nie mogę się zebrać do kupy. Słabo spałam i nie czuje się wypoczęta ale może jak się pozbieram to dzień będzie ok. Mąż dzis pracuje do 16, a potem jedziemy do mojej przyjaciółki. Planowałam przed tym jeszcze skoczyć na bazarek po maliny i moooooze na basen. Dobra, kawa na rozruch i do konkretów!

Hej Dziewczyny, mam pytanko. Jak się zakłada nowy temat? Bo chce się poradzić apropo wysypki syna, bo nikt nie jest w stanie mi pomóc...
Wchodzisz na główny ekran forum, jeśli chcesz żeby to. było dostępne dla wszystkich i klikasz w to. kółeczko, na zdjęciu ci zaznaczyłam. Tak jest w aplikacji[emoji4]
20180714_105102.jpg

Załączniki

• 20180714_105102.jpg
    20180714_105102.jpg
    58,1 KB · Wyświetleń: 349
A ja po kilku dniach leżenia czuje sie lepiej z tymi bólami i napinaniem , wiec zeby nie przedobrzyć w druga stronę ( mam ryzyko zakrzepicy ) powinnam sie poruszać to jade dk IKEA po materac do łóżeczka . Kupiłam jakies tak dziwne wymiarowo łóżeczko , ze materac pasuje tylko 80x130 i widze ze tam takie maja .. poza tym nadal mamy remont bałagan , ale łóżeczko złożone , komoda tez moge zacząć prac rzeczy .

Mam zamiar zahaczyć o pulpety w Ikea - chodza za mną ;)

A ja po kilku dniach leżenia czuje sie lepiej z tymi bólami i napinaniem , wiec zeby nie przedobrzyć w druga stronę ( mam ryzyko zakrzepicy ) powinnam sie poruszać to jade dk IKEA po materac do łóżeczka . Kupiłam jakies tak dziwne wymiarowo łóżeczko , ze materac pasuje tylko 80x130 i widze ze tam takie maja .. poza tym nadal mamy remont bałagan , ale łóżeczko złożone , komoda tez moge zacząć prac rzeczy .

Mam zamiar zahaczyć o pulpety w Ikea - chodza za mną ;)
Pokaż później efekty na poddaszu [emoji16] i miłego dnia dzisiaj[emoji16]

reklama
Do góry