Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej, osłabienie czy co?
W jakim celu?
Dzień dobryteraz to juz chyba taki okres, że każda powinna się tu meldować z rańca, że jeszcze w dwupaku
ja po nocy nawet przyjemnie, teraz kawa i zaraz śniadanie. dziś ponoć mężu robi burgery na obiad wiec nie dość że pysznie to i leniwie
miłej soboty :*
Wchodzisz na główny ekran forum, jeśli chcesz żeby to. było dostępne dla wszystkich i klikasz w to. kółeczko, na zdjęciu ci zaznaczyłam. Tak jest w aplikacji[emoji4]Hej Dziewczyny, mam pytanko. Jak się zakłada nowy temat? Bo chce się poradzić apropo wysypki syna, bo nikt nie jest w stanie mi pomóc...
Pokaż później efekty na poddaszu [emoji16] i miłego dnia dzisiaj[emoji16]A ja po kilku dniach leżenia czuje sie lepiej z tymi bólami i napinaniem , wiec zeby nie przedobrzyć w druga stronę ( mam ryzyko zakrzepicy ) powinnam sie poruszać to jade dk IKEA po materac do łóżeczka . Kupiłam jakies tak dziwne wymiarowo łóżeczko , ze materac pasuje tylko 80x130 i widze ze tam takie maja .. poza tym nadal mamy remont bałagan , ale łóżeczko złożone , komoda tez moge zacząć prac rzeczy .
Mam zamiar zahaczyć o pulpety w Ikea - chodza za mną![]()
No to pewnie po to żeby uelastycznić tam wszystko. To co kiedyś już pisałyśmy o masażu krocza [emoji16]Właśnie dzwoniła do mnie kuzynka i mi mówi żeby sobie muszelke smarować olejem z wiesiołka![]()
Na poddaszu jeszcze nic nie ma oprócz tapet , czekam nadal na łóżko Gabrysia. Zaczęliśmy od skręcania mebli dla Astrid,bo czas szybko leci a ja zaczęłam czuć się coraz gorzej. Pokażę efekty na 100%Pokaż później efekty na poddaszu [emoji16] i miłego dnia dzisiaj[emoji16]