reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy ;)
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk :D chociaz wiem ze to nic nie znaczy.. :p

Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. :p jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego :D i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej :p ktory sobie tam zerwalam :p

Wydaje mi się że ciężko jest kogoś po prostu przestać kochać .. :)
Też mi się tak wydawało... Ale przebieg rozmowy, słowa, których mąż używał i stwierdzenia, daly mi do myślenia,że może jednak coś się zmieniło... no nic, muszę poczekać. Skupić się na sobie, na dziś ich. A wszystko inne powinno się powoli ułożyć... Ale tak bardzo brakuje mi przytulić się i żyć normalnie... jednak już 3 miesiące nie jest między nami fajnie. To taka lekcja życia, trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej.

Nie mam na razie żadnych kurteczek, a generalnie mam ciuszki na razie do 62 :) z 68 mam dosłownie kilka sztuk
No ja mam tak do 68, z 74 mam kilka sztuk. Zastanawiałam się jedynie nad kurteczką np na chłodne wrzesniowe dni. Mam jeden komplecik ciepły z lumpika na 62 (kosztował chyba 2zł wiec sie nie zastanawiałam) ale może wypadać większy/mniejszy. Na razie chyba odpuszczę ten temat :) Kurde to kupowanie jest takie przyjemne że odpuszczanie przychodzi z trudem :D

Dziewczyny odszedl mi dzis czop sluzowy chyba juz caly.. bo bylo tego duuuzoooo.. ale nie byl zabarwiony na rozowo czy czerwono.. byl kremowy ;)

Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. :p jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego :D i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej :p ktory sobie tam zerwalam :p
Niby nic, a jednak :) U mnie poza tym jednym fragmentem z czwartku wszystko zwarte w środku. Troche tego seksu jeszcze i ululasz Michalinę :)

Witam się dzisiaj w 39 tygodniu i od dwóch dni łapie mnie chyba jakis dół :(
Chciałabym już malutka przy sobie mieć, jak tak patrzę na te wszystkie dzidziusie i , że dziewczyny już urodziły to mi tak smutno :( czuje, że urodzę na sam koniec lipca albo beda musieli wywoływać po terminie :( boje się jak to będzie, ale chciałabym mieć w końcu córeczkę w ramionach .. dzisiaj mi się śniło , że wody mi odeszły, zaczęły się skurcze i parcie. Bałam się , że urodzę w domu , wymeczylam się bardzo długo i nagle wszystko puściło i znowu musiałam czekać aż się zacznie poród ://

Mimo bardzo wcześniej porannej pobudki tryskam dzisiaj energia [emoji3] prawie nic mnie nie boli i nie dolega [emoji3]
Czekam na przyjaciółkę i jedziemy na obiadek [emoji3] zrobiłam zdj brzucha i chyba trochę sie obniżył [emoji85]
IMG_4412.JPG

Załączniki

• IMG_4412.JPG
    IMG_4412.JPG
    210,5 KB · Wyświetleń: 382

To coś się zaczyna dziać widzisz :)
U mnie oprócz ciągłej chęci snu za dnia nie dzieje się nic :) normalnie mną rzuca

reklama
I dopadl mnie jeszcze wiekszy lęk :D chociaz wiem ze to nic nie znaczy.. [emoji14]

Pochodzilismy sobie dzis.. pojechalismy do skansenu.. byly tam kozy i owce.. [emoji14] jak tylko nas zobaczyly juz podbiegly i patrzyly czy cos mamy zielonego :D i zjadly mi zapas trawy,mlecza i krwawnika dla swinki morskiej [emoji14] ktory sobie tam zerwalam :p
To może niedługo się akcja rozwinie [emoji16]

Do góry