reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Moja wlasnie kopie znowu, dzis caly czas...ja mam nadzieje, ze po porodzie troche pospi :D
@Mamusia96 te osmiorniczki akurat zrobila moja mama :) jesli bys chciała, to Ci taka wymodzi :)
Aha dziewczyny, mama ma w szafie rozki uszyte, chyba 4 lub 5 sztuk. Moze chcialybyscie? Za symboliczny grosz, zdaje sie ze jeden jest dla dziewczynki a reszta dla chlopaka. Jesli by ktoras z Was chciala to wstawie foty.
Ja mam wlasna wizje kolorystyczna, wiec musze sobie uszyc wg wlasnego widzi mi sie :D

Co do porodu to juz pisalam ze tez bede chciala uniknac cesarki :) tak wogole to ja juz bym chciala grudzien :D albo chociaz listopad zeby juz to byla koncowka ciazy hehe i porody juz sie nie moge doczekac.
Ja tez bym juz chciala listopad. Wtedy tez jakos kamien z serca spadnie ze ciąża juz donoszona

Jeso ja nie pamietam ja ktora wizyte jutro mam :( tyle sie nadzwonilam po lekarzach, ze juz nie wiem..przyjmuje od 16-20 i tak tez jest rejestracja, woec wczesniej jak o 16 dzwonić nie man co, a cos mi swita ze to byla wlasnie 16 z czyms...kurde :( nie wiem teraz czy jechac na 16? No bo wiadomo kazda pacjentka na jakas godzine jest umowiona...

Jeso ja nie pamietam ja ktora wizyte jutro mam :( tyle sie nadzwonilam po lekarzach, ze juz nie wiem..przyjmuje od 16-20 i tak tez jest rejestracja, woec wczesniej jak o 16 dzwonić nie man co, a cos mi swita ze to byla wlasnie 16 z czyms...kurde :( nie wiem teraz czy jechac na 16? No bo wiadomo kazda pacjentka na jakas godzine jest umowiona...

Wrzucaj zdjecia rozkow ;) to zalezy tez od przychodni i lekarza bo jesli prywatna to w miare sie trzymaja godz a na nfz to niektorzy roznie przychodza :)

reklama
Do góry