Maljan
Fanka BB :)
O tym samym pomyślałam [emoji16] Kasia mężem się zajmij [emoji16]Kasia jest niedziela masz męża.. weź się walnij i przytulaj , ogladnijcie jakiś film .. jeszcze się narobisz w najbliższym czasie [emoji39][emoji39]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O tym samym pomyślałam [emoji16] Kasia mężem się zajmij [emoji16]Kasia jest niedziela masz męża.. weź się walnij i przytulaj , ogladnijcie jakiś film .. jeszcze się narobisz w najbliższym czasie [emoji39][emoji39]
A to ja wychodzę codziennie gdzieś na spacer i wkurzałabym się jakbym miała znowu w domu gnić [emoji16][emoji16][emoji16]Chyba tylko ja taka bez życia jestem i wychodzę Raz czy dwa na tydzień [emoji16]
Tak mi się nie chce , nie potrafię się zmusić [emoji16]
AA no to się nie dziwię, że korzystasz ze spacerów [emoji5]Klaudia, ale Ty byłaś aktywna i to bardzo do pewnego czasu[emoji16] ja dopiero od miesiąca, półtorej wychodzę, gdzieś sama [emoji23] Dlatego, jak mam okazję i czuję się ok to korzystam[emoji16] i dlatego też Karolinie to napisałam, bo ona też długo leżała[emoji16]
Jutro chyba Luiza na poznać córeczki o ile dobrze kojarzę [emoji7]Ja jestem skorpion, maz byk - wydaje mi sie połączenie idealne [emoji3] ja szatan, on spokojny, do wszystkiego dochodzimy rozmowa a gdy cos iskrzy to on zawsze podchodzi do tego spokojnie i mnie ogarnia [emoji3]
Dzisiaj cały dzień odpoczywamy, oglądamy mecz i jedziemy na impreze do wioski obok, ma być Bajm [emoji3]
Jutro poniedziałek, kolejny tydzień, ciekawe czy któraś z nas sie doczeka maluszka [emoji873]️ ja bardzo bym chciała w przyszły weekend leżeć na porodówce [emoji3][emoji3][emoji3]
. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .Kurcze to widzę że masz już dobrze rozwiniętą ta firmęale ciekawe masz te ciuszki. Takie inne, a nie takie zwykłe [emoji39]
Ja tez strasznie zaluje, ze nie skorzystalam z tej pogody i nie wiem czy zdaze skorzystac... pot po mnie scieka wiec najchętniej bym wskoczyła do zimnej wodyTeż bym poszła na basen [emoji7] ale boje się , że wody mi odejdą i nawet nie będę wiedziała , a tez myślę , że nie bardzo na koniec w siedlisko bakterii iść pływać. Nie wykorzystałam w ogóle tego ciepła w tym roku. Nie byłam posiedzieć nad wodą, na basenie otwartym, nigdzie na wycieczce czy kilku dniowych wakacjach![]()
Ej laseczki maluchy się urodzą i jeszcze z miesiąc będzie ciepło [emoji16]Ja tez strasznie zaluje, ze nie skorzystalam z tej pogody i nie wiem czy zdaze skorzystac... pot po mnie scieka wiec najchętniej bym wskoczyła do zimnej wody
Z dwa, trzy tygodnie dasz radęStaram się jak mogę, ale tak mnie nosi. Normalnie jak mam gości to cały czas w kuchni siedzę i pichcę. Teraz idę na łatwiznę, ale zdrowie mojego dziecka najważniejsze! A po drugie to by mi się oberwało jak bym szalała jak zawsze.
Oby tak dalej![emoji16]. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .
Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .