reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jestem skorpion, maz byk - wydaje mi sie połączenie idealne [emoji3] ja szatan, on spokojny, do wszystkiego dochodzimy rozmowa a gdy cos iskrzy to on zawsze podchodzi do tego spokojnie i mnie ogarnia [emoji3]
Dzisiaj cały dzień odpoczywamy, oglądamy mecz i jedziemy na impreze do wioski obok, ma być Bajm [emoji3]
Jutro poniedziałek, kolejny tydzień, ciekawe czy któraś z nas sie doczeka maluszka ❣️ ja bardzo bym chciała w przyszły weekend leżeć na porodówce [emoji3][emoji3][emoji3]

Ja też skorpion jak Ty a mój Byk jak Twój :D
A w przyszły weekend w którym tygodniu będziesz ? To mamy to samo marzenie :D ja w przyszla sobotę będę w skończonym 39 i to będzie termin z USG :)
Miłej zabawy :) u nas leje strasznie , nie da się wyjść na balkon :p

reklama
O kurcze [emoji33][emoji33]
. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .

Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .
O kurcze [emoji33][emoji33] to naprawdę robi wrażenie. Gratuluję sukcesu :)

Jakie to jest cudowne. Tyle czasu nosić w brzuszku a już nie długo będziemy miały możliwość tulenia, całowania [emoji173]️
Klaudia tylko nie zakochaj tej córy [emoji23]

Uznacie może że jestem dziwna ale będę starać się dozować uczucia . Nie wiem czy się da ale nie chce pokazać dziecku że jest dla mnie najważniejsze na świcie. Chciałabym żeby dziecko wiedziało że jest jeszcze tatuś którego równie kocham.
Utkwiło mi w głowie zdanie katechetki z gimnazjum że jako przyszłe matki musimy uważać żeby ' macierzyństwo nie zabiło w nas żon ' . Oby się udało :)
Także ja mam plan tulić i syna i męża .. może nawet męża więcej [emoji23]

. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .

Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .
Olbrzymi sukces, gratulacje :) pewnie musialas duzo poswiecic, zeby tyle osiagnac :)

Ja też skorpion jak Ty a mój Byk jak Twój :D
A w przyszły weekend w którym tygodniu będziesz ? To mamy to samo marzenie :D ja w przyszla sobotę będę w skończonym 39 i to będzie termin z USG :)
Miłej zabawy :) u nas leje strasznie , nie da się wyjść na balkon :p

O widzisz jak fajnie sie złożyło [emoji3] w sobote będę w 37+3 czyli jak niektóre liczą 38tydzien [emoji3] wiem ze mogłaby jeszcze posiedzieć ale ja ledwo daje radę już[emoji3] w czwartek mam wizytę, raczej ostatnia.. ciekawe co lekarz powie [emoji3]
U mnie słońce i 24st - bajka [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

O kurcze [emoji33][emoji33]O kurcze [emoji33][emoji33] to naprawdę robi wrażenie. Gratuluję sukcesu :)
Dzieki - do mnie to jeszcze nie za bardzo dociera i troche przeraża - bo na początku była to zabawa i hobby a teraz poważna praca , raczej jestem realistka i wiem ze Czasami w życiu jest super a czasami kiepsko , moj pierwszy biznes w ogóle nie wypalił :-p ale i tak chciałam spróbować z czymś innym - co do zodiakow, to jestem upartym baranem
:)

reklama
Olbrzymi sukces, gratulacje :) pewnie musialas duzo poswiecic, zeby tyle osiagnac :)
Tak poświęciłam mase czasu i energii , niektóre sprawy troche zaniedbałam - np
siebie , mogłabym lepiej zadbać o zdrowie czy wygląd ale kompletnie nie miałam na to nawet chwili , tylko dzieci i praca , było strasznie ciężki bo wszystko co zarobiłam inwestowałam dalej , czyli tak jakby pracowałam morderczo bez pensji , teraz dopiero pierwszy raz juz jestem w stanie sobie wypłacać . Chyba każdy to przyzna , ze przy własnym biznesie najgorsze pierwsze dwa lata .

Do góry