reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I udaje ci się wybrnąć z takich pytań ? Czy mówisz że ich ?
emoji39.png
Mowie ze tak samo mocno kocham was i tatę ze gdyby nie tata to by was nie było na swiecie .
Oni sa sprytni , te pytania maja swoj cel - idą do taty ze cos chcą , tata mówi nie to przychodzą do mnie , ze moze ja im pozwolę, ale ja trzymam sztamę z mężem jak on mówi nie to ja tez mowie nie . Stad te pytania , bo skoro mama bardziej kocha dzieci to powinna sie zgodzić na słodycze prawda ?

reklama
Mowie ze tak samo mocno kocham was i tatę ze gdyby nie tata to by was nie było na swiecie .
Oni sa sprytni , te pytania maja swoj cel - idą do taty ze cos chcą , tata mówi nie to przychodzą do mnie , ze moze ja im pozwolę, ale ja trzymam sztamę z mężem jak on mówi nie to ja tez mowie nie . Stad te pytania , bo skoro mama bardziej kocha dzieci to powinna sie zgodzić na słodycze prawda ?
Hmm.. przypomina mi się moje dziecinstwo.. też tak kombinowałam [emoji23]

Właśnie odwiedziła mnie kuzynka .. widziałam się z nią z dwa lata temu. Dama , jak jej siostra , matka i moja babcia.. cztery księżniczki. Aż się zdziwiłam , że przyszła w odwiedziny. Dała małej prezent, jeszcze ona zachowała się okej ale moja babka, jak zwykle z klasą. Rozwaliła małżeństwo moich rodzicow, nas jako wnuczęta ma za śmieci ale też dała prezent. Ubranka .. kazde jedno z metką z cena, a na dnie paragon .. nie wiem, mam jej oddać równowartość ? Żałosne ..

Ja tez strasznie zaluje, ze nie skorzystalam z tej pogody i nie wiem czy zdaze skorzystac... pot po mnie scieka wiec najchętniej bym wskoczyła do zimnej wody
A u nas od wczoraj leje, burza i ani wyjść. Chcemy we wtorek jechać do kuzyna K i jego zony, zrobić małego grila. Ciekawe czy się uda, bo w tym roku jeszcze nie jadłam kiełbasy [emoji16]

Właśnie odwiedziła mnie kuzynka .. widziałam się z nią z dwa lata temu. Dama , jak jej siostra , matka i moja babcia.. cztery księżniczki. Aż się zdziwiłam , że przyszła w odwiedziny. Dała małej prezent, jeszcze ona zachowała się okej ale moja babka, jak zwykle z klasą. Rozwaliła małżeństwo moich rodzicow, nas jako wnuczęta ma za śmieci ale też dała prezent. Ubranka .. kazde jedno z metką z cena, a na dnie paragon .. nie wiem, mam jej oddać równowartość ? Żałosne ..
Nie przejmuj sie ;) moze dala w razie wymiany jesli by ci sie nie spodobalo lub bylo za male ;) a jesli wrednie to miej to gdzies ;) przynajmniej wiesz ile stracila ;)

Klaudia tylko nie zakochaj tej córy [emoji23]

Uznacie może że jestem dziwna ale będę starać się dozować uczucia . Nie wiem czy się da ale nie chce pokazać dziecku że jest dla mnie najważniejsze na świcie. Chciałabym żeby dziecko wiedziało że jest jeszcze tatuś którego równie kocham.
Utkwiło mi w głowie zdanie katechetki z gimnazjum że jako przyszłe matki musimy uważać żeby ' macierzyństwo nie zabiło w nas żon ' . Oby się udało :)
Także ja mam plan tulić i syna i męża .. może nawet męża więcej [emoji23]
Właśnie zakocham ❤️ według mnie uczucie do faceta a uczucie do dziecka jest nieco inne i nie ma co tych uczuć łączyć , od jednego uciekać żeby drugie było mocniejsze. Ja już kocham córkę nad życie a pewnie z dniem kiedy się urodzi bede kochała jeszcze mocniej co nie znaczy , że zamierzam zaniedbać K. :p

O widzisz jak fajnie sie złożyło [emoji3] w sobote będę w 37+3 czyli jak niektóre liczą 38tydzien [emoji3] wiem ze mogłaby jeszcze posiedzieć ale ja ledwo daje radę już[emoji3] w czwartek mam wizytę, raczej ostatnia.. ciekawe co lekarz powie [emoji3]
U mnie słońce i 24st - bajka [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Też myślałam , że już więcej wizyt mnie nie czeka a jutro kolejna i czuję , że nie ostatnia [emoji23] zazdroszczę pogody ❤️
To już będzie bezpieczny tydzień :) fajnie :) u mnie się zacznie 40 wtedy i jestem przerażona , że tyle dotrzymałam a mała ma mnie gdzieś i siedzi sobie dalej [emoji23]

A u nas od wczoraj leje, burza i ani wyjść. Chcemy we wtorek jechać do kuzyna K i jego zony, zrobić małego grila. Ciekawe czy się uda, bo w tym roku jeszcze nie jadłam kiełbasy [emoji16]
U nas upal, chociaz moj M nie poci sie tak jak ja :D musialam wiatrak odpalic, zeby jakos wytrzymac. A kielbasy to juz sporo zjadlam w tym roku z grilla, jeszcze zanim zgaga zaczela mnie dopadać. Teraz bym nie ryzykowala, raz zjadlam i bekalam caly dzien[emoji85]

reklama
Do góry