Maljan
Fanka BB :)
Ja byłam u lekarki w 36+1 i kazała mi dalej brać. Kolejna wizyta będzie dopiero w 38+4 i ja się właśnie zastanawiam ciągle czy odstawić na własną rękę czy nie [emoji14]Dlatego zazwyczaj od 36/37 tyg lekarze zalecają odstawienie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja byłam u lekarki w 36+1 i kazała mi dalej brać. Kolejna wizyta będzie dopiero w 38+4 i ja się właśnie zastanawiam ciągle czy odstawić na własną rękę czy nie [emoji14]Dlatego zazwyczaj od 36/37 tyg lekarze zalecają odstawienie
Mi kazali w młodym w ciąży odstawić w 37. Takie miałam zalecenia ze szpitalaJa byłam u lekarki w 36+1 i kazała mi dalej brać. Kolejna wizyta będzie dopiero w 38+4 i ja się właśnie zastanawiam ciągle czy odstawić na własną rękę czy nie [emoji14]
No, bo jeszcze mi wskoczył pomysł z Siemiradzkiego... za dużo tych szpitali, zobaczę jak wyglada w środku, Żeromski ma teraz remont, nie wiem do kiedy, rodzą w innej części szpitala chyba.Jak nic ci nie jest to pewnie że nie ma co na siłę się szprycowac lekami. Ja biorę magnez i to dużo bo 3*2 ale i tak mam dużo skurczy przepowiadających , poza tym witaminy bo i cyclo 3 fort na opuchliznę i żeby lepsze krążenie mieć w nogach bo coś zaczęło się dziać i lekarz kazał brać.
W środę się dowiem co dalej z magnezem.
A myślałam że się zdecydowałaś na Żeromski a jednak się wahasz?
Ale w tym tygodniu to skurcze przepowiadajace to już standardA ja się boje tego odstawienia strasznie bo jak teraz mam takie skurcze to jak odstawienia to będzie masakra.
Moja ginekolog mi powiedziała żebym sobie brała magnez, że jak ma być poród to ten magnez i tak go nie zatrzyma. I że jedynie on pomaga trochę na twardnienia brzucha na wcześniejszym etapie w ciazy. I że się szybko wyplukuje z organizmu np przez stres.Ja byłam u lekarki w 36+1 i kazała mi dalej brać. Kolejna wizyta będzie dopiero w 38+4 i ja się właśnie zastanawiam ciągle czy odstawić na własną rękę czy nie [emoji14]
Ja odstawilam magnez na wlasna rekeJa byłam u lekarki w 36+1 i kazała mi dalej brać. Kolejna wizyta będzie dopiero w 38+4 i ja się właśnie zastanawiam ciągle czy odstawić na własną rękę czy nie [emoji14]
A skąd słyszałaś że rodzi się w innej części szpitala? Porodówki i poporodowego nie remontują tylko patologie i ginekologię. Jak byłam 2 tygodnie temu w szpitalu ale nie tam to trakt porodowy był w tym samym miejscu co zawsze. Porodówka i poporodowe są wyremontowane już jakiś czas temu więc teraz chyba nic tam nie robią.No, bo jeszcze mi wskoczył pomysł z Siemiradzkiego... za dużo tych szpitali, zobaczę jak wyglada w środku, Żeromski ma teraz remont, nie wiem do kiedy, rodzą w innej części szpitala chyba.
Daj spokój...to jest straszne... nawet jakbyś mdlała, to. nikt młody ci nie pomoże, tylko się odwróci..[emoji852]Wiecie co to już przegięcie.
Wsiadam do autobusu. Autobus pełny ludzi. Zero miejsc siedzących. Wyobraźcie sobie ze zamiast młodych starszy Pan mi miejsca ustąpił... Co z tą młodzieżą teraz się dzieje..
To samo jak w tamtym tygodniu byłam u kardiologa dziadek ledwo stojący na nogach podchodzi do mnie i się mnie pyta czemu czekam zamiast wchodzić poza kolejnością. Miałam mu ochotę powiedzoec że dlatego że na pewno czuje się lepiej niż on