reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Tak dokładnie tak samo wyglada moj brzuch tylko po prawej stronie
Po raz pierwszy zauwszyłam to jak leżała na prenatalnym badaniu z pełnym pęcherzem. I teraz też jak leżę płasko i msm pełny pęcherz uwypukla się [emoji16] w piątek byłam u lekarza i jest wszystko w porządku brzuch potrafi się tak układać z Mają misłam to samo do końca ciazy taki nieforemny brzusio [emoji16] wiec sie nie przejmuj
To dobrze ufff ulżyło mi że nie jestem tylko ja z taka kulką hihi
Bo już się doszukiwalam kłopotów...bo mam macice dwurożną...jeden lekarz mnie straszył że będzie problem z ciążą a teraz moja obecna gin mówiła mi że nie jest tak źle z ta wadą macicy

reklama
Ja mam wózek 2w1 + fotelik samochodowy w który się wpina w stelaż. Mega wygoda, także bardzo polecam takie zestawy. Szczególnie że w takich wózkach amortyzacja jest o niebo lepsza niż w zwykłych spacerówkach.

Martag86, ja też tak miałam, to normalne :)

Ja po prenatalnych, wszystko ok, dzidzia ma 6,5cm :)

Ja mam wózek 2w1 + fotelik samochodowy w który się wpina w stelaż. Mega wygoda, także bardzo polecam takie zestawy. Szczególnie że w takich wózkach amortyzacja jest o niebo lepsza niż w zwykłych spacerówkach.

Super! Ale chyba nie myslisz, że ominie Cie wrzucenie fotki! [emoji16]

Super [emoji3] a gdzie fotka???? Pochwal się dzidziolem [emoji6]

Gratuluję [emoji173]

Ja wózek mam od siostry :) gondola że spacerówką i wpinany fotelik :)

@Linoone, @Zuzana1402, @asiaxkk, @Inka91, @alla31, @violetta.sc, @bojąca, @Asia92, @Gosia892, @Moni2791, @Stelka38, @Tasza, @olakaczmarek7,

Link do: Styczniówki 2019r.

Prosze mnie tu ładnie dopisywać sie do tabelki, lub dawać dane to dopiszemy, no chyba, że nie chcecie [emoji4][emoji4]

No i Reszta co nie wyłapałam nicków [emoji14]
Ja tego nie ogarniam :D także jakbyś mogła to proszę dopisz...
Ola, 1.04, 7.01, woj Lubuskie, wiek 26, dzieci brak, płeć nie znam jeszcze ;)

reklama
W ogole mam problem [emoji853]
Wietrze w nocy, nie używam wkładek, seksów nie było ostatnio, słodkiego nie jem prawie. A przyplątała mi sie jakaś infekcja chyba. Tylko nie w środku, a jakby na zewnatrz, na koniuszku tam gdzie cewka moczowa. Sorki za szczegóły.Może to i jakaś taka właśnie z układu moczowego bo ciagle mi sie jakby chce siusiu. Nie jest na tyle silna, żeby lecieć do lekarza, a już kilka dni tak mnie wkurza to. Nie jestem za specyfikami z apteki, może żurawine sprobuje co myślicie? Moze macie jakies "domowe sposoby"?

Do góry