reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jejuuuuu jakie to piękne [emoji7] Chcę być Twoim dzieckiem [emoji23] Już to kiedyś pisałam, a teraz powtórzę: jesteś kreatywna jak mało kto. Wszystko jest dopasowane pod każdym względem, łóżeczko Astrid jest zupełnie inne niż wszystkie. Gdzie ty w ogóle znajdujesz takie wyjątkowe rzeczy, bo w googlach takie od razu nie wyskakują hehe [emoji16] Kompletnie nie dziwie się, że projektujesz też takie wyjątkowe ubranka :)
Rety tym wpisem sprawiała ze nawet jak zacznę dzis rodzic to bede to robiła z uśmiechem na buzi :) Dziekuje !!! Większość pomysłow wychodzi spontanicznie , zazwyczaj mam cos w głowie , czasami w trakcie przychodzi cos innego . Zazwyczaj wyszukuje ludzi którzy pomogli by mi zrealizować moj pomysł - czyli najlepiej kogos ktos cos wyprodukuje pod indywidualne zlecenie . A łóżeczko Astrid udało mi sid kupic na promocji razem z szafa i komoda - to mowie - biore i juz! Tapeta jest Laurki, bo ona miała swoj pokoik w klimacie Alicja w Krainie Czarów -meble Laury pójdą na gore , ma tylko nowe łóżko i tapety , Gabrys podobnie . Potem zrobie zdjecie całości . A łóżko z Pinio wnieśli mi jednak do domu, ale to kwestia miłego pana od transportu jak zobaczył mnie z brzuchem .

reklama
Mam dokładnie to samo... niech wróci przedszkole :D hahah
U Nas leje więc chociaż tyle że nie wychodzimy nigdzie ale w domu tez juz mu sie nudzi, ile można oglądać bajek itp eh
No u nas też leje. Bo tak to na plac zabaw bym go wzięła czy coś. A on żywe dziecko i w domu w tą pogode nie wysiedzi. Po prostu jest tak nie dobry że szok

Jejku dziewczyny jak wy dużo piszecie :) serio nie nadążam :)
Siedzę w swojej kolejce do położnej po numerek a później na 14:00 do ginekologa. Jutro USG.
Nie wiem co wy robicie że macie już tyle objawów, ale ja serio nic a jak nie patrzeć mam termin na początek sierpnia z USG koniec lipca.
Ja nic nie robie :/ a ja terminy mam odwrotnie hyhy

Witam :)
Wczoraj mojego męża odesłali z pracy do domu jak go zobaczyli bo choroba go brała zimne poty, ból zatok i gardła, stan podgorączkowy, katar... A dziś ja się budzę z bólem gardła i ciężką głową.. Od razu dostałam ochrzan za te wczorajsze klapeczki :p
Dobrze kojarzę że paracetamol dozwolony w naszym stanie?
Biedna, zdrówka życzę:)

reklama
Do góry