Anulaa88
Fanka BB :)
Może nie ma czasu[emoji4]albo w końcu zaczęła rodzić [emoji4] na pewno odezwie się, jak będzie mogła[emoji4]Kurcze cos dziwne dla Klaudii ze jej nie ma jeszcze.. jakby cos to ja tez trzymam kciuki @klaudiaa975 [emoji173]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może nie ma czasu[emoji4]albo w końcu zaczęła rodzić [emoji4] na pewno odezwie się, jak będzie mogła[emoji4]Kurcze cos dziwne dla Klaudii ze jej nie ma jeszcze.. jakby cos to ja tez trzymam kciuki @klaudiaa975 [emoji173]
Ja takiej opcji nie mam[emoji4] z tym, że nawet nie szukałam tego, bo nie chce mieć niż fb połączoneA jak na forum loguje się za pomocą fb to jak ściągnę sobie aplikacje babyboom na telefon to nie ma na niej opcji żeby się połączyć z fb i zalogować?
Mnie bolą czasem po nocy, ale przez dzień rozchodze i już nie bolą.Czy bolą was biodra? To miejsce gdzie udo styka sie z pośladkiem? Od kilku dni mnie bili najbardziej jak leżę na boku.
Wogole się nie spodziewalam że trafię do szpitala a teraz jeszcze to
Zapytali czy chce poprostu , bo to 38.3 tydz rano skurcze jakieś , których nie czułam , miałam większy puls 116 ciśnienie raczej już w normie , dzisiaj rano miałam 106/66
jakoś takiego większego wskazania nie było raczej .
Teraz coś się chyba powoli rozkręca bo już czujęale nie wiadomo czy dalej będzie szło czy to chwilowe
Oby to drugieMoże nie ma czasu[emoji4]albo w końcu zaczęła rodzić [emoji4] na pewno odezwie się, jak będzie mogła[emoji4]
Ciekawe jak będzie u mnie . Wiasnie tutaj tak samo jednej wypadł rano a druga cały czas ma go a skurcze były potem się wyciszyłoNa mnie w ogóle ten cewnik nie działał ale dziewczyna obok też miała i ją ruszyło![]()
Dobra doczytałam o jaki cewnik chodzi☺ myślałam , że taki normalny i że do cc Cię szykują. I się zdziwiłam czemu tak wcześnie Ci go założyli☺Nie , Sn będę rodzić![]()