Anulaa88
Fanka BB :)
@madziula92 jeszcze @Colorado1989 przy Łubinowej rodzi [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to teraz już rozumiem. A ja myślałam o takim zwykłym cewniku i sie zastanawiałam po co Ci to założyli![]()
Tez widzialamWidzialam że Klaudia jest na forum bo polubila czyjś postno ale może nie ma czasu się odezwac
![]()
Detektyw Monkhaha
![]()
![]()
Tak samo pomyślałam, że pewnie do cc już szykująHehe nie przejmuj się też myślałam że normalny cewnikmówię może na CC zakładają
![]()
Aaa[emoji16] sorki, przy Raciborskiej[emoji4]
No trudno. Najważniejsze żeby dostać antybiotyk i żeby dziecku nic nie było. Ja wynik odbiorę w sobotę. Też jestem ciekawa czy znów będzie dodatni..A i zapomniałam . GBS znów dodatni
Pytam się położnej dlaczego po tylu antybiotykach po poprzednim porodzie znowu dodatni to popatrzyła na mnie i mówi tak : bo w naszej Polsce tak już jest jak kobiecie coś dolega to leczy się tylko ją , a tu istotny jest również partner . No fakt... co prawda to prawda
Dziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam..to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..
No widzisz [emoji16] u mnie sporo osób tam rodziło. Ja tam też miałam "możliwość " przebywać, niestety[emoji5]Na Raciborskiej ma rodzić moja znajoma, ma termin na 25 lipca ;P
Ciekawosc kochana,to tylko czysta ciekawoscHaha bo Ewa się martwi więc weszłam na Klaudi profil żeby zobaczyć kiedy była aktywna![]()