E
Ewka34
Gość
Zaraz przed Toba? Chyba zartujesz
ja to pewnie urodze za miesiac
tyle bóli,meczarni.. i dupa blada... :/
Smaruje ,smaruje
Smaruje ,smaruje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was będzie w stanie mi odpowiedzieć, bo nie mam pojęcia gdzie zadzwonić i dopytać.
Termin mam na 28 lipca. Na wcześniejszy poród się nie zapowiada. Skoro nie urodzę do terminu w ciągu 9 dni to będę miała porod wywołany 3 sierpnia po terminie. Ale o co chodzi. Moj 31ego lipca musi już być w pracy, więc nie będzie go już z nami nawet w szpitalu , czego bardzo żałujemy ale nic z tym się zrobić nie da.
I teraz moje pytanie. Czy będąc jeszcze w ciąży, przed porodem, możemy iść potwierdzić ojcostwo zebym mogła bez niego jechać zarejestrować dziecko w urzędzie ? Czy takie rzeczy dopiero po porodzie ? Bo nie będzie go z 2/3 tygodnie. A chciałabym mała zarejestrować , wziąć PESEL itp i iść do opieki składać papiery o to kosiniakowe. Wiem , że 3 tygodnie to nie długo i moglibyśmy poczekać ale zależy nam na czasie. Mój jedzie na krótko, zarobi bardzo malo, rachunki, opłaty, mieszkanie, dziecko i chcielibyśmy załatwić takie rzeczy wcześniej żeby była jaka kolwiek pomoc.
Nie pomogę bo nie wiemDziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam..to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..
Raczej tak.. tu na forum,ktoras z dziewczyn tez chyba jechala o zatwierdzenie ojcostwa..Dziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was będzie w stanie mi odpowiedzieć, bo nie mam pojęcia gdzie zadzwonić i dopytać.
Termin mam na 28 lipca. Na wcześniejszy poród się nie zapowiada. Skoro nie urodzę do terminu w ciągu 9 dni to będę miała porod wywołany 3 sierpnia po terminie. Ale o co chodzi. Moj 31ego lipca musi już być w pracy, więc nie będzie go już z nami nawet w szpitalu , czego bardzo żałujemy ale nic z tym się zrobić nie da.
I teraz moje pytanie. Czy będąc jeszcze w ciąży, przed porodem, możemy iść potwierdzić ojcostwo zebym mogła bez niego jechać zarejestrować dziecko w urzędzie ? Czy takie rzeczy dopiero po porodzie ? Bo nie będzie go z 2/3 tygodnie. A chciałabym mała zarejestrować , wziąć PESEL itp i iść do opieki składać papiery o to kosiniakowe. Wiem , że 3 tygodnie to nie długo i moglibyśmy poczekać ale zależy nam na czasie. Mój jedzie na krótko, zarobi bardzo malo, rachunki, opłaty, mieszkanie, dziecko i chcielibyśmy załatwić takie rzeczy wcześniej żeby była jaka kolwiek pomoc.
Wydaje mi się że tak bo nie raz czytałam że ktoś jedzie wcześniej wpisać ojca ..Dziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was będzie w stanie mi odpowiedzieć, bo nie mam pojęcia gdzie zadzwonić i dopytać.
Klaudia, ja mam to samo z piersiamiJak pięknie [emoji7] mogę u Ciebie zamieszkać ?
Pełnia będzie 27.07![]()
[emoji173]️ Czekamy w takim razie na Malwinke [emoji173]️
Superduża niunia już
I ja [emoji173]️
Żyje , żyje![]()
Ty będziesz Zaraz przede mną [emoji23]
u mnie wszystko okej. Boli mnie brzuch jak na okres trzeci dzień i kręgosłup , bez przerwy mnie trzyma ale funkcjonuje normalnie więc czekam na 3 sierpnia![]()
Połóż się w te kulki , przy okazji zrobisz sobie masaż pleców
Ja wpisałam sobie : fazy księżyca listopad 1997 w google. Wpisz sobie datę urodzenia meza i Ci wyjdziedziękuje. Jeszcze nie pora [emoji14]
Ja mam takie [emoji14] Zobacz załącznik 878791
Trzymam kciuki za Was :*
Fajnie, że wizyta udana i same dobre wiadomości
Nie mam pojęcia.. mnie od wczoraj łechtaczka boli, nie mogę się dotknąć. Piersi też w ciągu dwóch dni mi strasznie urosły, napecznialy , nawet mój zauważył jak masował [emoji14]
Posmaruj kremem może ..![]()
Szpieg![]()
Haha no 40 stronnie mogłam Was dogonić
![]()
Zajebi*ście. Wy macie wielkie cycki a ja mam czarna czy tam fioletowa cipke.. i gdzie tu sprawiedliwość się pytam [emoji52][emoji54][emoji848][emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️Klaudia, ja mam to samo z piersiamiurosły teraz normalnie chyba z rozmiar i mam takie pełne i twarde
Możecie wcześniej potwierdzić ojcostwoDziewczyny mam takie pytanie, może któraś z Was będzie w stanie mi odpowiedzieć, bo nie mam pojęcia gdzie zadzwonić i dopytać.
Haha no nie zaprzeczę, że wreszcie mam takie cycki o jakich marzyłam [emoji16] Podobają mi się duże [emoji16]Zajebi*ście. Wy macie wielkie cycki a ja mam czarna czy tam fioletowa cipke.. i gdzie tu sprawiedliwość się pytam [emoji52][emoji54][emoji848][emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️