• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wit
Witam Was dziewczyny.
Nazywam się Sylwia jestem z Bytomia. Mam 9 miesieczna córcie i jestem w 5 tygodniu ciąży. Byłam już u lekarza i trochę sie zmartwilam bo mam krwiaka :/
Witaj, gratuluję!
Nie martw się na zapas, krwaiaki są dość częstą przypadłością w ciąży i w większości przypadków szybko się wchłaniają.
Dbaj o siebie i bierz leki, jeśli lekarz takowe zalecił :)
Trzymam kciuki! :)

Witam Was dziewczyny.
Nazywam się Sylwia jestem z Bytomia. Mam 9 miesieczna córcie i jestem w 5 tygodniu ciąży. Byłam już u lekarza i trochę sie zmartwilam bo mam krwiaka :/

To jest nad dwie. Też mam córeczkę. Ma roczek. Chodzi od 7 miesiąca i zastanawiam się jak to będzie z jeszcze jednym dzieckiem i czy dam radę. Dodatkowo jest jeszcze synek i ma 8 lat. I wychodzi na to że zostałam samotną matką.
Wiele krwiaków się wchłania. Spokojnie.

To jest nad dwie. Też mam córeczkę. Ma roczek. Chodzi od 7 miesiąca i zastanawiam się jak to będzie z jeszcze jednym dzieckiem i czy dam radę. Dodatkowo jest jeszcze synek i ma 8 lat. I wychodzi na to że zostałam samotną matką.
Wiele krwiaków się wchłania. Spokojnie.
Też się boję o to jak sobie dam rade. Całymi dniami będę sama. Mąż do.17 pracuje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry