mala-rybka
Fanka BB :)
Gratuluję i spokojnych 9ciu lub już 8miu miesięcy życzę [emoji16]Cześć dziewczyny ! Jestem właśnie po wizycie ! Moje drugie szczęście ma 1,5cm, serduszko pięknie pracuje <3 karta ciąży założona ale jestem szczęśliwa!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję i spokojnych 9ciu lub już 8miu miesięcy życzę [emoji16]Cześć dziewczyny ! Jestem właśnie po wizycie ! Moje drugie szczęście ma 1,5cm, serduszko pięknie pracuje <3 karta ciąży założona ale jestem szczęśliwa!
Mi niby na 26.02 wg om a wg usg 27.02 ale w piatek ide do mojej gin zaufanej i ona mi powie dokladniej6/7 marzec a Ty na kiedy?
Ja tez [emoji4]No to faktycznie[emoji4] ale ja wiedzę pozytywy tego a nie negatywy[emoji4]
Też mam syna który w listopadzie kończy 3 latka i już się boję co będzie dalej. Bo on też przylepa. W nocy mama musi być a najlepiej mu się śpi na moim brzuchu właśnie.jejku nie wiedziałam że można aż tak mało przytyć. teraz będe się cieszyć jak przytyje 18 kg. ale ni wiem czy to realne...
teraz wiem że w ciązy jemy zdrowo a nie za dwóch, z resztą jem małe porcje bo nawet więcej nie zmieszczę a później mi niedobrze. Wam też tak gardło ściska??
Kaylla mamy corki w podobnym wieku, moja to straszna przylepa, tuli się, wszędzie musi być mama, w nocy przychodzi do nas i kładzie się na mnie, wtula się całą sobą... nie wiem jak to będzie jak już mi brzuch urośnie!!!
Też mam syna który w listopadzie kończy 3 latka i już się boję co będzie dalej. Bo on też przylepa. W nocy mama musi być a najlepiej mu się śpi na moim brzuchu właśnie.