GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Czy to mozliwe, ze w ciagu 16dni przytylam 4kg? [emoji32] a lacznie 22kg[emoji32][emoji32][emoji32] no nie moge tego zahamowac, przeciez nie jem duzo... tyle, ze slodycz prawie codziennie...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie radziłamAle powiem Ci , że ten ból w porównaniu do tego co przechodziłam z rwa , to masaże i łaskotki. Chociaż nie powiem, lepiej było by bez tych boli kręgosłupa i kości ogonowej. Jak sobie radziłas z nią ? [Emoji16]
Ja kupiłam sobie taka poduszkę, kółko ze styropianem i na niej siedziałam. Trochę odciążała.Ale powiem Ci , że ten ból w porównaniu do tego co przechodziłam z rwa , to masaże i łaskotki. Chociaż nie powiem, lepiej było by bez tych boli kręgosłupa i kości ogonowej. Jak sobie radziłas z nią ? [Emoji16]
Ooo. To my znów wizyta w tym samym dniu. Tyle że ja chyba na 17ta dopiero i chyba taksówką pojadę. Na przystanek mam kilometr polną drogą i chyba jakbym nogami poszła to na ktg byłby jeden wielki skurczCholerka,bede miec jutro problem z dojsciem do gina... :/ moj mnie wzial na maly spacer do sklepu.. co chwile musialam stawac bo mi krzyz wysiadal.. :/ a ze moj na rano idzie to znow autobusem pojade z córcią.. :/ teraz by mi sie przydal wozek elektryczny dla staruszkow![]()
No ja jem codziennie słodycze i ginekolog kazał mi ograniczyć, a w sumie przytyłam tylko 8 kgCzy to mozliwe, ze w ciagu 16dni przytylam 4kg? [emoji32] a lacznie 22kg[emoji32][emoji32][emoji32] no nie moge tego zahamowac, przeciez nie jem duzo... tyle, ze slodycz prawie codziennie...
Ja mam na 11.45Ooo. To my znów wizyta w tym samym dniu. Tyle że ja chyba na 17ta dopiero i chyba taksówką pojadę. Na przystanek mam kilometr polną drogą i chyba jakbym nogami poszła to na ktg byłby jeden wielki skurcz![]()
Mój Mały też jak do tej pory buszował tak od 21 do północy tak teraz już śpi, całą noc będzie ładnie spał i dopiero jak wstanę rano i zacznę chodzić to się budzi. Ale czuję go teraz i w nocy też jak się przebudzę na siku. Poruszy się trochę, nie wariuje i nie kopie jak szalony po żebrach. W ciągu dnia bardziej mi dokucza aż mnie żebra bolą ☺Ja liczę 10 i potem daje sobie spokój. Dzieci teraz dużo więcej śpią niż się ruszają [emoji4] Klaudia dzisiaj miałam tak, że całą noc i nad ranem nie czułam żadnego ruchu. Zjadłam owoce ok. 9 i się zaczęło..[emoji4]
To malutkoNo ja jem codziennie słodycze i ginekolog kazał mi ograniczyć, a w sumie przytyłam tylko 8 kg![]()
Siedzenie na piłce zamiast na łóżku czy krześle przynosi ulgęNie radziłamjakoś wytrzymałam do porodu