GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Moze pomoge Oliwii tym sposobemHyhyhyhyhy chyba bym urodzila ze strachu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze pomoge Oliwii tym sposobemHyhyhyhyhy chyba bym urodzila ze strachu![]()
Ja kupuję sobie IceTea za 2zl z biedronki 1.5litra i wypijam butelkę, plus soki, cole co tam pod ręką i pewnie z dwa litry wypijam. Bo na wodę bym się nie zmusiła. Chyba że gazowanaMoze faktycznie ostatnio za malo pijepostaram sie więcej w siebie wlewac
Nie nie miałam ale robiłam dodatkowo krzywą cukrową jakoś po 30tc i byli ok. Teraz od 4ech lat biorę letrox na tarczycę może dlatego tak nie tyję. Może wtedy juz miałam niedoczynność tarczycy o której nie wiedziałam i dlatego tyle tyłam. Nie chorujesz na tarczycę?I mozliwe, ze na krzywej by mi nie wyszlo? A w poprzednich ciazach mialas rozpoznana cukrzyce?
Dzięki Kochana za miłe słowa... pewnie hormony, będę się starała zostawić wszystko za soba:*Teraz to już myślę , że też hormony bardzo dużą rolę odgrywaja i stąd te zmiany nastroju. Daj sobie , Wam, czas. Może po porodzie wróci wszystko do normy. :-*
Nie patrz z żalem na całą sytuację bo nigdy nie będzie dobrze. Musisz zapomnieć, jak on tak i Ty. Nie wiem co więcej mogłabym Ci powiedzieć.. przykro mi, że takie smutki Cię spotykają przy końcówce ciazy![]()
Dobry i darmowyO i bardzo dobry pomysł[emoji16]
Nie strasz ..... a w nocy jak bedziesz spala przyjdzie, pochyli sie nad Twoim lozkiem i bedzie Ci sie przygladac [emoji79]
Tez wolalabym zagadacMoże jej po prostu kogoś przypominasz? I tak patrzy i patrzy i się zastanawia kogo..
A ona nie zagaduje do Ciebie? Ja bym wolała zagadać ..
Natalia się wkurza jak się zatrzyma i źle jej się pedały ustawią, że nie może ruszyć. Albo jak wjedzie w jakąś dziurę i pedałuje a tylko koła się kręcą bo rower stoi na bocznych ☺A moja 5 latka nie lubi jeździć na rowerze. Jeździ z kołkami bocznymi, ale rower to dla niej kara. Nie zmuszam, może jej się kiedyś odmieni.
Jakbym pila tyle takich slodkich napojow to bym chyba dwa razy tyle wazyla [emoji23] ja po prostu w ciągu dnia zapominam o piciu, chyba, ze sobie wode pod nosem postawie to pijeJa kupuję sobie IceTea za 2zl z biedronki 1.5litra i wypijam butelkę, plus soki, cole co tam pod ręką i pewnie z dwa litry wypijam. Bo na wodę bym się nie zmusiła. Chyba że gazowana![]()
Moj gin mowi, ze wyniki mam super. Nie choruje na tarczyce... moja mama bedac ze mna w ciazy przytyla 30kg ale mowila, ze miala wyjatkowy apetyt. Ja nie czuje, zebym wiecej jadlaNie nie miałam ale robiłam dodatkowo krzywą cukrową jakoś po 30tc i byli ok. Teraz od 4ech lat biorę letrox na tarczycę może dlatego tak nie tyję. Może wtedy juz miałam niedoczynność tarczycy o której nie wiedziałam i dlatego tyle tyłam. Nie chorujesz na tarczycę?