kasiak85
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.Hehe to ja prawie spakowana..torby czekają, a mój ginekolog kazał mi się już spakować[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.Hehe to ja prawie spakowana..torby czekają, a mój ginekolog kazał mi się już spakować[emoji23]
Ja najwyzej będę szukać wszystkiego w bólach [emoji23] a tak na serio to muszę się zmobilizowaćHehe to ja prawie spakowana..torby czekają, a mój ginekolog kazał mi się już spakować[emoji23]
A dzisiaj miałaś już badanie na fotelu?Ja tak samo[emoji23] tylko ja dluzej hyhy
Mnie zmobilizowało to, że ginekolog mi kazał i to, że duzo dziewczyn rodzi przed terminem [emoji23]Ja też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.
No waśnie też tak nieraz czuję i się zastanawiałam co to.Takie drgania to przesuwanie, obracanie także be stresu![]()
To Przynajmiej nie jestem samaJa też jeszcze nie mam nic spakowanego do szpitala.
Dopiero jestem podlaczona do ktg zaraz bede miec badanie.. bo u niego jest ktgA dzisiaj miałaś już badanie na fotelu?
Wow pięknyUff jeden kocyk taki normalny skończony. Ma wypełnienie cieplejsze także pewnie we wrześniu dopiero się przydaczas zabrać się za ten do fotelika ale to pewnie zajmie mi kilka dni
![]()
Jakoś nie mogę się za to zabrać. W niedzielę dzieci jadą do teściów na tydzień, ja mam wolny czwartek, piatek i już ostatecznie muszę to zrobić.Mnie zmobilizowało to, że ginekolog mi kazał i to, że duzo dziewczyn rodzi przed terminem [emoji23]