Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam najmniejsze 56[emoji4]nawet nie pomyślałam, żeby kupić mniejsze[emoji4]Zaczęłam się pakować. Przygotowałam ubranka na wyjście. Biorę w rozmiarze 50. Jak będą za małe to maz dowiezie już większe.
Zobacz załącznik 879078 Zobacz załącznik 879079
Ty tez mieszkasz w DE? Ja muszę to zrobic w tym tygodniu, nawet mąż mnie goni, chyba się boi ze wcześniej się zacznieJa właśnie zaczynam ale w De to tylko kilka rzeczy potrzeba, więc nie wiele tego jest.
Tylko niech ktoś na mnie poczeka tak na drugą połowę sierpnia
Nie chce zostać sama
U mnie dopiero 35+3 i tylko pisia mnie boli i pachwiny. Skurczy nie mam, kręgosłup mnie nie boli. Ciężko mi już gacie na tyłek nałożyć
Na wizycie wtorkowej powiedziałam mojej gin że chciałabym urodzić mniej więcej w terminie i najlepiej w czwartek bo ona ma dyżur wtedy a mąż też wziął sobie wczasy pod gruszą od 18 sierpnia. Powiedziała mi tylko żebym zaciskała nogi i trzymała do terminuChoć wydaje mi się że u mnie się nie zapowiada nic wcześniej ale to czas pokaże
Miałam się spakować w tamtym tygodniu a póki co wczoraj mi dopiero walizkę ze strychu ściągnęli ale ja i tak na razie leżąca jestem przez to przeziębienie
![]()
Kuruj się dziewczynoTylko niech ktoś na mnie poczeka tak na drugą połowę sierpnia
Nie chce zostać sama
U mnie dopiero 35+3 i tylko pisia mnie boli i pachwiny. Skurczy nie mam, kręgosłup mnie nie boli. Ciężko mi już gacie na tyłek nałożyć
Na wizycie wtorkowej powiedziałam mojej gin że chciałabym urodzić mniej więcej w terminie i najlepiej w czwartek bo ona ma dyżur wtedy a mąż też wziął sobie wczasy pod gruszą od 18 sierpnia. Powiedziała mi tylko żebym zaciskała nogi i trzymała do terminuChoć wydaje mi się że u mnie się nie zapowiada nic wcześniej ale to czas pokaże
Miałam się spakować w tamtym tygodniu a póki co wczoraj mi dopiero walizkę ze strychu ściągnęli ale ja i tak na razie leżąca jestem przez to przeziębienie
![]()