reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiar ;) a i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze ;) i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy
Teraz to już końcówka. Mała będzie i tak ładnie ważyć☺

Hehe członki glicerynowe :) to coś jak ktoś wcześniej napisał maść na piłkę :)
Czasem się w tych bólach waszych tak uśmieję :) wiem wiem to słownik ale zabawnie jest wtedy.
Hahahaha,też się uśmiałam. Członków mi się zachciało:D:D:D hahaha
@Mikasa7 zrób sobie ciepły prysznic i weź nospe. Jak nie przejdzie to jedz do szpitala. Nie stresuj się, lekarz Cie zbadać i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Może oczyszczacz się przed porodem ?
Dzięki Dziewczyny. Jakbym się oczyszczają,to może bardziej biegunka... bóle były straszne...Ale przeżyłam i przeszlo:):) polezalam i sprzatam:)

Myślisz,że nospa coś pomoże na taki ból? Jak leżę jest ok... wszystko mija. Wiec to raczej jeszcze nie to,bo by nie przechodzilo. tylko mnie korci,żeby sprzątać i mieć z glowy:/
Nie zaszkodzi napewno. Jak ma się poród zacząć to i tak się zacznie a jesli nie to może wyciszy te bóle.

Ja ka pogoda durna u nas. Gorąco i strasznie parno już 2 razy brałam dziś prysznic i znów jestem mokra. Dziś nam leczo od mamy ale tylko ja lubię dla reszty gotuję gulasz, ziemniaki i mizerię. Na 15.00 jestem umówiona z koleżanką na kawę ale muszę iść z moimi ogonami bo M w pracy do 20.00

Zaraz poczytam co tam dziś u Was ale najpierw muszę się pochwalić moją zdobyczą z allegro.
20180719_135807.jpg
20180719_135817.jpg

Podobne miałam dla Lenki Ale wszystkie wydalam bo nie miało być 3 bejbusia i nie wróciły a uwielbiałam je bo zastepowaly niechodki

Załączniki

• 20180719_135807.jpg
    20180719_135807.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 367
  • 20180719_135817.jpg
    20180719_135817.jpg
    784,2 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Hahahaha,też się uśmiałam. Członków mi się zachciało:D:D:D hahaha

Dzięki Dziewczyny. Jakbym się oczyszczają,to może bardziej biegunka... bóle były straszne...Ale przeżyłam i przeszlo:):) polezalam i sprzatam:)
Doczytałam. Jednak przeszlo. To dobrze bo jeszcze choć parę dni niech maleństwo posiedzi w brzuchu.

Do góry