gosia321
Fanka BB :)
Wlasnie o to chodzi ze od 2 tygodni ich nie bylo a krwiak jest wiekszy niz bylCuudo!! No to matka leżećPrzynajmniej chyba wiadomo skąd plamienia były c'nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie o to chodzi ze od 2 tygodni ich nie bylo a krwiak jest wiekszy niz bylCuudo!! No to matka leżećPrzynajmniej chyba wiadomo skąd plamienia były c'nie?
Bo się dziad pewnie zasklepił a wcześniej się sączyło z niego - chyba, że źle kminię :/Wlasnie o to chodzi ze od 2 tygodni ich nie bylo a krwiak jest wiekszy niz byl
Ciąża blizniacza u Ciebie? Czy mylę osoby?;-)No to niech się dzielą dziewczynyu @Kurcia już tuż, tuż :-)
No właśnie dobre pytanie... nie wiem skąd się te kg wzięły;-P chyba nie od tej nutelli i białych bułek lub tych czekolad które w nocy zjadam po dwie i codziennie dokupuje takie same żeby M nie widział?nie no, napewno nie od tego ;-)
Ja też Cię pamiętamA co tam u Ciebie? Na jakim etapie teraz jesteś? Nie śledzę forum na bieżąco ale zapamietalam Ciebie bo ja też z Gamety łódź [emoji3]
Jejku ale słodziaki! Pięknie. Masz jeszcze mrozaki? Będziesz wracać czy to troszkę za wcześnie by pytać?Hej ja też Gameta łódź. Ja u dr połacia się leczylam. Szczęśliwy transfer 2 zarodkow miałam 11.04.2017 [emoji7] a dziś maja 7 miesięcy i jestem najszczesliwsza pod słońcem [emoji173] [emoji173] [emoji8] Zobacz załącznik 879265Zobacz załącznik 879266
Ale macica i serce się nadają i to jest najważniejszeTak bo niestety moje komórki już się nie nadają![]()
Kochana pod kazdyn postem po prawej stronie jest odpowiedz. Daj to i w tedy bedzie wiadomo do kogo piszeszNo tak zastanawiam się a jakie ty masz zdanie na ten temat
@shaggy a tak mi przyszło do głowy - może będziesz wiedziała
Twój mąż jest nosicielem translokacji, ale jest zdrowy, tak? Oprócz tego, że ma to "widoczne" w kariotypie, to poza tym nie ma żadnych objawów? Jak to się ma do dziecka? Czy jeśli okaże się, że zarodek ma tą samą translokację po mężu, to wiadomo już, że na 100% dziecko będzie chore, czy może być zdrowe i tylko nosicielem tej mutacji?