Agniecha1508
Fanka BB :)
Tak , mamy oboje prawidłowe , lekarz nam proponował ze względu na mój pesel (41I jak wynik kariotypu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak , mamy oboje prawidłowe , lekarz nam proponował ze względu na mój pesel (41I jak wynik kariotypu?
O mamo no to nieźle poszalało. A jak mialaś przed?
Bo wiesz jak jest z TSH. Nigdy nie powinien go lekarz przepisać po jednym badaniu krwi. Mi w przeciągu tygodnia potrafiło się wahać od 0,8 do 2,9 i endo mówiła że to normalne... Więc może przy poprzednim badaniu trafiłaś na jakiś chwilowy skok/zawahanie i niepotrzebnie masz euthyrox?
HahahaNo to ja życzę 8/15 mendla
![]()
No to jak 1,6 to zupełnie nie rozumiem po co Ci to dał.Kicia poprzednio w marcu miałam chyba 1.6 jak dobrze pamiętam...więc tak naprawdę to nie wiem po co ten lek...ale nic przynajmniej wiem czemu tak husteczkowo się czułam.
Czekam co odpisze lekarz.
Matko... a przed tym 1,5 miesiącem ile było?Hej dziewczyny wyniki po 1.5 miesiąca brania 12.5 eutyroxu:
Tsh <0.005uU/ml!!!!!!!
Ft3 7.36!-norma 2.6-5.1
Ft4 2.83! Norma 0.8-1.7...
Odstawiam dziadostwo bo wyniki zamiast lepsze to gorsze....Masakra.
Co powiecie?
Tak , mamy oboje prawidłowe , lekarz nam proponował ze względu na mój pesel (41lat) no ale worka pieniążków nie mamy
więc liczymy na maleńką garstkę szczęścia
choć zbytnio się ono Nas w życiu nie trzyma
ale może tym razem dopiszę
![]()
na pocieszenie powiem Ci, że ostatnio wychodzi starsza Pani z dużym brzuszkiem z gabinetu - jak się okazało 56 lat i ciąża po ivfTak , mamy oboje prawidłowe , lekarz nam proponował ze względu na mój pesel (41lat) no ale worka pieniążków nie mamy
więc liczymy na maleńką garstkę szczęścia
choć zbytnio się ono Nas w życiu nie trzyma
ale może tym razem dopiszę
![]()
Lekarz mi ostatnio mówił, że jak ft4 jest ponad normę tzn.że ma się za dużo leku. A jakie miałaś tsh, że brałaś euthyrox?Hej dziewczyny wyniki po 1.5 miesiąca brania 12.5 eutyroxu:
Tsh <0.005uU/ml!!!!!!!
Ft3 7.36!-norma 2.6-5.1
Ft4 2.83! Norma 0.8-1.7...
Odstawiam dziadostwo bo wyniki zamiast lepsze to gorsze....Masakra.
Co powiecie?
Dawaj te recepty, u mnie po 110 jest.Dziewczyny może u was jest taniej Lutinus bo u mnie w mieście aż 270 zł kosztuje ,czy była by któraś z was taka miła i mogła powiedzieć gdzie mogę taniej kupić ,najwyżej bym wysłała receptę wam i kasiorkę i by mi któraś taniej kupiła ??? Z góry dziękuje