Heja, dziś noc przespana, fajnie

, ale wczoraj przyaatakowala mnie potliwość w nocy i w ciągu dnia, nigdy nie miałam z tym problemu, nawet na wakacjach w cieplejszych krajach, a teraz mąż siedzi obok suchy jak wior, a ja odklejam bluzkę od ciała - masakra!
Wczoraj wizytowalam poraz ostatni w Krk, i właśnie tu moje
pytanie

zapisałam się do lekarza w Rzeszowie - Sławomir Januszek, z internetow wyczytałam same dobre opinie, a dodatkowo pracuje na Chopina. Dziewczyny z Rzeszowa, kojarzycie może tego lekarza? Orientujecie się czy przyjmuje w gabinetach z dobrym usg i czy faktycznie jest to taki dobry lekarz

?
Wyprawka już cała u mnie w końcu zamówiona, ogólnie wszystko stoi w kartonach i łóżeczko i komoda o ciuszkach i całej reszcie nie wspomnę. Nic nie poprasowane, torby do szpitala brak

, ale musimy jeszcze pokój pomalować na podkarpaciu, a jest to utrudnione bo ciągle jesteśmy w Krk

. Brakuje mi już tylko laktatora, nad zakupem którego w ogóle się zastanawiałam, aż w końcu stwierdziłam, że kupię na wszelki wypadek. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z laktatorem elektrycznym canpol easystart? Cenę ma w miarę do zniesienia...
[emoji254]02.09.2018 [emoji254] 33tc 5d