reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cały czas tak właśnie myślimy o Twoich dwóch komórkach. To muszą być mocarze. [emoji123][emoji123][emoji123]

Dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz tuliłam porcelanę. Tylko raz a pozamiatało mnie totalnie. Wystraszyłam się, że to zatrucie ale chyba na szczęście nie.
Współczuję każdej, która ma/miała wymioty na okrągło. Trzymajcie się dziewuszki. [emoji8]
Ojoj no to sie rozkrecasz widze moje mdlosci ustapily jak narazie ale nigdy nikt nic nie wie czy jeszcze nie wroca ze zdwojona sila ;)

reklama
Ojoj no to sie rozkrecasz widze moje mdlosci ustapily jak narazie ale nigdy nikt nic nie wie czy jeszcze nie wroca ze zdwojona sila ;)
Patrzyłam na normy, że na moim etapie beta osiąga maksymalną wartość, stąd pewnie takie atrakcje. ;) Przynajmniej mogę chyba spać spokojnie, że w takim razie z kluskami wszystko dobrze. :)
Może już nie wrócą u Ciebie. Powoli wchodzisz w drugi trymestr (jak to szybko leci! [emoji33]) według wszelkich poradników najlepszy okres ciąży. [emoji4][emoji8]

Patrzyłam na normy, że na moim etapie beta osiąga maksymalną wartość, stąd pewnie takie atrakcje. ;) Przynajmniej mogę chyba spać spokojnie, że w takim razie z kluskami wszystko dobrze. :)
Może już nie wrócą u Ciebie. Powoli wchodzisz w drugi trymestr (jak to szybko leci! [emoji33]) według wszelkich poradników najlepszy okres ciąży. [emoji4][emoji8]
No jeszcze mi niecale 3 tygodnie zostaly do tego 2 trymestru takze wszystko jeszczs moze wrocic. Mdlosci na bank byly lepsze niz zgaga ;)

Aaa, tu moze masz racje. Ale trudno, jednym ciaza z ifv przyszla latwiej niz innym (o ile ivf mozna nazwac latwym) i dolegliwosci ciazowe zamiast cieszyc i uspokajac to uprzykrzaja zycie. Ja ci obiecuje (chyba:p) ze jak mnie juz bedzie meczylo kiedys w koncu to bede taka dzielna jak ty:*
Wiem że tak będzie;-) nie musisz nawet obiecywać :p

reklama
Do góry