misis188
Fanka BB :)
Ja tak.bralam raz. Wypisalam długi urlop, po 3 dniach wzięłam l4 i tylko zadzwonilam kadrowej.Kochana, a jeśli mogłabym pożebrać o poradę toooo - czy w trakcie urlopu mogę wziąć l4? Wtedy urlop się jakby anuluje, dobrze myślę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak.bralam raz. Wypisalam długi urlop, po 3 dniach wzięłam l4 i tylko zadzwonilam kadrowej.Kochana, a jeśli mogłabym pożebrać o poradę toooo - czy w trakcie urlopu mogę wziąć l4? Wtedy urlop się jakby anuluje, dobrze myślę?
Ciekawy wzor!Juz mi sie odechcialo tatuazu, ale odpowiadajac na pytanie... Zobacz załącznik 880080
Haha Ty i @dżoasia rozwalace.Samolot![]()
:*:*Justynko mnie podobnie siekło. Gotard teraz to już rozumiem co pisałaś. No cóż trza wytrwaćkurciu figą jak zwykle mnie rozwaliłaś ale zamień ją na koniczynkę bo marzenia się spełniają. Na moim przykładzie nawet te nigdy nie wypowiedziane.
Śliczny.
Skoro lubisz kwiatki, tu sa moje stokrotki [emoji4]Super. Uwielbiam kwiatowe motywy.
Zwlaszcza ze roslinki to moje wyksztalcenie. Dlatego mysle ktory kwiat bylby dobrym symbolem tego wszystkiego. Na chwile obecna chyba figa z makiem![]()
Piękne!!Skoro lubisz kwiatki, tu sa moje stokrotki [emoji4]Zobacz załącznik 880103
Bardzo ladne [emoji4] ja moglabym sie cala wydziarac, ale ze wzgledu na prace nie chce. W obecnym miejscu zatrudnienia nie mialabym problemow, ale nie wiem gdzie mnie rzuci los w przyszlosci [emoji4] a takie minimalistyczne sa bardzo fajne [emoji7] ultrakobiece i seksowne [emoji4]Piękne!!
Ja na razie mysle o czym takim bardzo minimalistycznym. Zobacz załącznik 880110Zobacz załącznik 880111Zobacz załącznik 880112
Maczuga Herkulesa , szczyt gorski np K2 lub jesli ktoś mocno wierzy Giewont z krzyżem. Jesli się uda to ,elektrokardiogram serduszka różowej pupci.Mam pytanie. Od dluzszego czasu mysle nad tatuazem. Czy sie uda czy nie chcialabym upamietnic jakos to wszystko co my tu wszystkie przechodzimy. Oczywiście tatuażu nie zrobie teraz w czasie procedur. Moze kiedys. Ale juz o nim mysle.
Co dla Was byloby symbolem tego co przechodzicie/przeszlyscie? Hipotetycznie gdybyscie mialy robic tattoo![]()
.bo sie rymujeja nie w temacie czy mało kumata?dlaczego kredka??
czylim niekumata.bo sie rymuje![]()
Wybaczcie mogę się nie wtrącać ale ostatnio czyta się tu sporo narzekania na ciążowe dolegliwości... wydaje mi się to nie sprawiedliwe. I tyle. Pamiętam że zawsze było to dla mnie bolesne.Kochanie wyluzuj, ja.bym za to oddala chyba wszystko ale nie odebralam zle tego co napisala @Justin87widze ze Cie stresik juz dopada
wdech wydech wdech wydech
buziolki
![]()