• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
U mnie dziwnych objawów póki co brak. Jedynie w weekendy boli mnie brzuch i mam mdłości, ale podejrzewam, że to bardziej z przejedzenia i folgowania sobie (np wczoraj opiłam się gazowanych napojów i objadłam się chipsami, które jem bardzo rzadko, no i cały wieczór bolał mnie brzuch jakbym się zatruła). Termin wg usg mam na 12marca a wg om na 7.
A ja muszę coś zjeść, cokolwiek tak co 2-3 godzinki [emoji849] męczące to jest !!! I to nie chrupki czy coś, tylko coś normalnego, obiad jakaś kanapkę, zupę

reklama
Hej dziewczyny! Z meeegaa wielka przyjemnością dołączę do was. Dziś rano zobaczyłam upragnione 2 kreski. A od jakiegoś czasu podczytuje. Spokojnosci dla nas wszystkich ;)

Załączniki

• 1532236355511.jpg
    1532236355511.jpg
    293,7 KB · Wyświetleń: 86
A mnie wczoraj coś mdlilo,a od wczoraj tak mnie sutki bola ze tragedia nie idzie dotknąć i co jeszcze ciągle bym spala.

Zjadlam sobie wlasnie jajecznice z pieczarkami,boczkiem i cebulka. Wczoraj tak pojadlam ,ze dzis 0.5 kg wiecej

reklama
Dziewczyny od wczoraj czuje się rewelacyjnie. Mdłości przeszly, cycki już tak nie bolą, choć są nabrzmiałe. Czyżbym już weszła w ten okres gdzie dolegliwości mijają czy coś nie chalo?? Wizyta w czwartek! Brak plamienien itd ale wczoraj poleciała mi krew z nosa, o ile ma to jakiś związek. No nic musze czekać, jeszcze się okaże że jednak wrócę do pracy!
Super! Korzystaj i zjedz to, na co masz ochote.
Na tym etapie ciazy mdlosci moga nawracac, aleee... dobrze, ze widzisz swiatelko w tunelu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry