Brak słów na tych lekarzy ....  Mi na przykład kazali w otwartym pampersie kłaść a wyczytałam, że lepiej zakrywac narządy i Mały miał Pampers rozpiety po bokach ale "sprzęt"  przykryty
A dziękuję ja mega dobrze 

delikatnie szew z jednej strony czuje ale to z tej co wstaje więc pewnie naciągam.  Brzuch fajnie powoli schodzi.  Polog myślałam,  że jest gorszy. 
Dziękuję 

pomogło
Dziękuję  pomogło.
Bilirubina spadła do 10.7 i wieczorem odłączyli lampy 
Kochana jak masz możliwość to idź pobudzić na laktator.  W poniedziałek urodziłam we wtorek podzialalam  na laktatorze i herbatki do tego i w srode pierwsze kropelki odciagnelam. Mały nie umie zassac więc ściągam pokarm i karmie moim plus resztę mm
Ten sam problem mam  

ubiore chyba w body z krótkim rękawem na to kaftanik i pół śpiochy oraz czapkę i przykryje kocem lub pielucha. 
Bo jest szansa,  że jutro wyjdziemy
Brak komentarza na ich ubrania...  Mi dały pajaca i pół klatki odkryte.  Wiec dziś po lampach w swoje ciuchy ubrałam i nic nie mówili. 
Dziewczyny  jak mi w piątek wody odeszły to łóżeczko w garażu,  materac  zamówiony i pościel l,  ochraniacz,  przewijak.  Mialam panikę ale wszystko mój ogarnął.  Łóżeczko skręcił,  materac doszedł i wywietrzyl.  Pościel odebrał, więc jutro jak wyjdę tylko muszę ubrać 

na spokojnie ogarniemy.  A mój w śpiworku  chciałabym żeby narazie spał. 
A dlaczego będziesz zgieta chodzić?
Ja na drugi dzień prosto jak strzała chodziłam, A dziś po 6 dniach bym biegać mogła