reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak coś mi się zdawało ale z rana byłam zakręcona. Przepraszam. [emoji8] teraz już oczywiście pamiętam.
A jak Twoje samopoczucie?
U mnie przez sobotę masakra a wczoraj wszystko minęło i wpadłam w panikę, czy wszystko ok. No nic, pozostało czekać do piątku.
Jeszcze jak sierota ostatnia pomyliłam się i zaaplikowałam sobie wczoraj duphaston a nie luteinę. :/ Dzisiaj się zorientowałam.
Jestem zmeczona, ale nic zlego sie nie dzieje. Mdlosci nie mecza bardzo, brzuch odczuwam mysle tak jak nalezy, tlumacze sobie ze to macica sie rozciaga [emoji6] Nie narzekam [emoji4] wczoraj bylismy caly dzien u znajomych na grilu, bawilam 3.5 letnia dziewczynke i rocznego chlopca, wiec po powrocie padlam do spania po 21 i wstalam dopiero dzisiaj po 5 [emoji4] takze jestem bardzo szczesliwa, bo to moja pierwsza przespana noc od dnia transferu [emoji3]

Asia, a na co jest ta heparyna? Bo ja tego nie dostalam od niego przepisanego a slysze czesto o tym leku!
Heparyna jest na rozrzedzenie krwi daja ja przy trombofili zespole antyfosfolipidowym a niektore kliniki takze profilaktycznie. Asia a ty masz mthfr z tego co pamietam zapytaj Pasnika czy nie powinnas miec heparyny

Hej, to mój debiut. ;) Jak coś będzie nie tak, kogoś nie będzie w kalendarzu, proszę dajcie znać. :*
@redferrari, @chlopkers, czekamy na piękne fotki maluszków. :*
@Niusia21 ogromne kciuki za betę wysoką do nieba ✊✊✊
@Vorreiavereunbimbo kciuki za owocny przelot do bazy ✊✊✊
@dżoasia mam nadzieję, że jajka rosną piękne i dorodne. :*
@Mieciu85 daj nam później znać, co na wizycie i kiedy transfer. :)
@Kurcia czekamy z niecierpliwością na dobre wieści z kliniki o Twoich zarodeczkach. Kciukasy za ich piękny rozwój. ✊✊✊

Miłego dnia Dziewczyny. :*
Powodzenia dziewczyny ✊✊✊❤❤

mi napisal Pasnik aby dwa tygodnie przed zaczac redukowac dawke, i ostatni tydzien 1 trymestru jeszcze mniejszy!
Odpisał mi nad ranem:
Począwszy od 9 tygodnia ciąży zmniejszamy dawkę biorąc przez kolejny tydzień 5 mg mniej. Czy dobrze to rozumiem że skoro biorę 15mg dziennie to w 9 tyg zmniejszamy ma 10mg w 10 tyg zmieniam na 5mg I zażywam tak do 12 tyg?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry