reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Było takie żółtawe trudno mi określić ale nigdy nie miałam czegoś takiego. Nie dużo na samym czubku sutka[emoji6] ja mam 16.30 wizytę,stres już!
Spokojnie będzie dobrze a najlepiej zajmij się czymkolwiek, żeby za dużo nie myśleć - bynajmniej u mnie skutkuje[emoji16]
Ja dopiero o 18.15

reklama
Nam powiedział ze dziewczynka ale żeby nie brac bardzo do siebie tej informacji bo może sie zmienić. Ja nie biorę czekam na wrzesień i dopiero będę kupowała ;)

Podświadomie się cieszę ze tak powiedział bo n dziewczynkę się nastawiam od poczatku ;)
No właśnie dlatego nam nie powiedział szczególnie gdy usłyszał, że w domu dwie córki. Stwierdził że lepiej poczekać do polowkowych niż strzelać i rozczarować potem

Dziewczyny tam a kalendarzu ktoś mi pisał kilka dni temu o zmiane i chyba zapomnialam zmienic, a teraz nie znajde to jak cos to mi napiszcie jeszcze raz [emoji8] ja dzisiaj wolne mam to planuje leczo zrobic, ciasto z galaretka bo mam peło brzoskwin od taty, i polezec na hamaku bo mi maz zamontował [emoji16] pokaże Wam coś jak u mojego ojczulka można się obłowić [emoji173]Zobacz załącznik 880470Zobacz załącznik 880471Zobacz załącznik 880472
U moch podobnie właśnie zrobiłam kompoty z wiśni, zakisilam ogórki, zamroziłam zblanszowaną fasolkę szparagową i w międzyczasie zaszykowałam obiad (karkówka z sosem i kaszą) To wszystko żeby się czymkolwiek zająć i nie myśleć o dzisiejszej wizycie a to dopiero po 18[emoji20]

Kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na dobre wieści i zdjęcia dzieciaczków [emoji7]
Wstałam z bolącym gardłem że śliny nie mogę przełykać, super[emoji848]
A no właśnie miałam pytać czy zapinacie pasy w samochodzie czy już nie?
Ja zapinam ale sporadycznie naciągam podczas jazdy bo ciśnie mnie.
Ja od wczoraj lekki katar - robię miksturę cytryna, imbir, miód i woda
Nie wiem czy witaminę C mogę taką sproszkowaną
1532343783812.jpg

Załączniki

• 1532343783812.jpg
    1532343783812.jpg
    400,3 KB · Wyświetleń: 332
Requiem, u mnie na prenatalnych też nie sprawdzał płci, ale ja się nastawiam na dziewczynę. No musze mieć teraz córkę, jak nie to będę zła ;) za to mój mąż chce drugiego chłopaka. Najgorsze, że wiem kiedy miałam owulacje i wg teorii przeżywalności plemników itp, obawiam się że może wyjść chłopak... a ja chcę kupować ciuszki w jednorożce ;)

Dziewczyny, nie stresujcie się, będzie ok! :)

reklama
Oj ty to biedna z tymi wymiotami jsk ciażowe ustały to teraz ze stresu
Spokojnie weź kilka oddechów głębokich powinno pomóc. Wiem nasza podświadomość bierze górę ale nie plamisz, nic nie boli w podbrzuszu będzie dobrze. Trzymaj się [emoji11]
Dzięki za pocieszenie[emoji6][emoji11]a właśnie po tym weselu pobolewal brzuch nawet dziś taki typowo miesiączkowy ale tak falowo.

Do góry