raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Aaaa ok, to jeszcze luzTaki z pomiarami temp. i testami owu to pierwszy. Poprzedni był absolutnie na luzie. Jakby rozgrzewka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa ok, to jeszcze luzTaki z pomiarami temp. i testami owu to pierwszy. Poprzedni był absolutnie na luzie. Jakby rozgrzewka![]()
Ej ale to nie był test z pierwszego moczu nie? [emoji6] dalej trzymam kciuki bo twoja temperatura daje nadzieję [emoji3]Dziewczyny, niestety - na teście biel wizira! [emoji24]
Ej ale to nie był test z pierwszego moczu nie? [emoji6] dalej trzymam kciuki bo twoja temperatura daje nadzieję [emoji3]
Ja robiłam najczulszym testem 10ml/U i mi pokazał baaaardzo jasna kreseczkę dzień przed @... ale następnym razem już nie bede tak szybko robić, dopiero jak bd mi się spóźniała miesiączka, teraz chyba już bede bardziej ostrożna i mam nadzieje ze bede czekac cierpliwie i się nie nakręcać aż tak jak wcześniejNo właśnie nie był [emoji849] ale już myślałam, że skoro dwa dni po terminie @ to krecha i tak wyjdzie... wyślę M. może z rana do innej apteki i zrobię z pierwszego moczu.
Ja robiłam najczulszym testem 10ml/U i mi pokazał baaaardzo jasna kreseczkę dzień przed @... ale następnym razem już nie bede tak szybko robić, dopiero jak bd mi się spóźniała miesiączka, teraz chyba już bede bardziej ostrożna i mam nadzieje ze bede czekac cierpliwie i się nie nakręcać aż tak jak wcześniej![]()
Tak jeszcze patrzac na twoj wykres owu obstawilabym bardziej na 21dc a nie 19 [emoji848]A proszę bardzo:
Zobacz załącznik 880516
No jakby patrzec na to ze owu byla troszke później tak jak napisalam wyzej to możliwe ze jeszcze nie jesteś po terminie [emoji848]No właśnie nie był [emoji849] ale już myślałam, że skoro dwa dni po terminie @ to krecha i tak wyjdzie... wyślę M. może z rana do innej apteki i zrobię z pierwszego moczu.
Zrób jeszcze raz jutro. Pamiętam jak mi 2dnia spóźnienia w ciąży z synkiem wyszedł taki cień cienia cienia że go nawet nie zauważyłam, dopiero po kilku godzinach gdy go chciałam wyrzucić coś tam zauwazaylam pod swiatlem(i tylko ja to widziałam bo m. nic), zrobiłam kolejny dwa dni później i już bledziutka ale widoczna kreseczka. 3mam bardzo mocno kciuki za fasolkeTylko chodzi o to, że mi się spóźnia 2 dni już.
Jadę do Rossmana po ten czulszy test. Jutro zrobie rano.