Mamisia83
Fanka BB :)
Ja to zaczęłam dop. po ok 2mies.ale dlatego, że wtedy je odkryłam.A kiedy to się nakleja albo smaruje? Po 7 dniach mają mi ściągnąć szwy.
Trzeba w ulotce sprawdzić czy można od razu po zdj.szwów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to zaczęłam dop. po ok 2mies.ale dlatego, że wtedy je odkryłam.A kiedy to się nakleja albo smaruje? Po 7 dniach mają mi ściągnąć szwy.
Jest Ale po porodzie. Nie ma sensu brać do szpitala. Ja używałam cytlodynine czy coś takiego. Ładnie mnie zagoiloDziewczyny, jakaś maść na blizne po cesarce polecacie?,Moja lekarka coś mówiła o maści z masy perłowej ale nie pamiętam nazwy. Widziałam też plastry silikonowe na blizny. Jest sens to kupować?
Wyślij linka będzie łatwiej znaleźć. Z tego co mi mówili w sklepach to lepiej pianka niż latex. Latex może uczulac i jest gorszy przepływ powietrza.To znaczy ze ta druga strona na która się przewraca materac po skończeniu bodajże 9 miesiąca u dziecka ma strefy wypełnione powietrzem Zobacz załącznik 880708
Ja bez problemu rozpuszczalam w szpitalu w butelce z dziubkiem i polewalam kroczeSą też takie gotowe płyny tamtum rosa do irygacji. Kupiłam kilka do szpitala, i to był strzał w dziesiątkę, bo ciężko by było rozpuszczac saszetki w szpitalu a bardzo się przydały mi na pęknięcie. Tylko wiadomo, nie wsuwalam końcówki do pochwy, ale nalewalam po troszku na rękę i się oblewalan w kroku. Bardzo przynosiło mi to ulgę![]()
Zawsze jak piszesz o miesniach kegla to od razu zaciskam [emoji23] szkoda, ze nie piszesz o nich codziennie [emoji23]Cwiczylam mięśnie kegla cala ciążę. Ale córka też do wielkoludow nie należała - 2950g
Zawsze jak piszesz o miesniach kegla to od razu zaciskam [emoji23] szkoda, ze nie piszesz o nich codziennie [emoji23]
haha, wydaje mi sie że po przeczytaniu posta naturalnej mamy wszystkie forumowe mięśnie kegla się zacisnęłyZawsze jak piszesz o miesniach kegla to od razu zaciskam [emoji23] szkoda, ze nie piszesz o nich codziennie [emoji23]
@monami ja tez chce linka bo tego chyba mi nie wysylalas [emoji3][emoji3]Wyślij linka będzie łatwiej znaleźć. Z tego co mi mówili w sklepach to lepiej pianka niż latex. Latex może uczulac i jest gorszy przepływ powietrza.