reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Właśnie nie pierwszy raz. Przed ciążą stosowałam sporadycznie. Jak brałam też metforminę. I jak był taki oszukany, a nie zauważyłam, to wtedy tak się właśnie kończyło. Ale myślałam, że to przez tabletki. W ciąży nie używałam, bo endokrynolog powiedziała, żeby nie stosować. I teraz pierwszy raz po ciąży. Ale jest napisany brzozowy , fiński... Nie wiem o co chodzi...
No to trudno powiedzieć :(

Mi ksylitol ani razu nie zaszkodził, a kupowałam te tańsze w Lidlu, więc spora szansa, że chiński :) może po ciąży Ci się tolerancja zmieniła, to różnie może być.

reklama
Hej, hej! Ja czekam na @ więc zwyczajowo zjadam wszystko co napotykam na swojej drodze. Także Mimi, nie przejmuj się, raz chudnę raz tyję [emoji16]

Ja chyba do Mimi mam najbliżej z Warszawy [emoji6]

Paula, może Cię czyścić po ksylitolu bo organizm znów się musi przyzwyczaić. Ja ostatnio pierwszy raz kupiłam etyrol jak czasem mi się zachce słodkiego naleśnika na przykład.

Hej, hej! Ja czekam na @ więc zwyczajowo zjadam wszystko co napotykam na swojej drodze. Także Mimi, nie przejmuj się, raz chudnę raz tyję [emoji16]

Paula, może Cię czyścić po ksylitolu bo organizm znów się musi przyzwyczaić. Ja ostatnio pierwszy raz kupiłam etyrol jak czasem mi się zachce słodkiego naleśnika na przykład.
Nie wiem co się stało, ale więcej ryzykować nie będę. Już sobie zostawiłam czytnik e-booków w toalecie, bo średnio co 2 minuty latam więc przynajmniej sobie poczytam.

reklama

A może to zjadanoe to nie tym razem na @...? [emoji6]

Do góry