reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
A może to zjadanoe to nie tym razem na @...? [emoji6]
Już się rozkręca franca spóźniona więc to to. Ale pochwalę Wam się za to sukienką, którą wczoraj kupiłam na pocieszenie po bieli na teście. Wzory dobrze brzuchola maskują [emoji16]
IMG_20180724_230119.jpg

Załączniki

• IMG_20180724_230119.jpg
    IMG_20180724_230119.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 323
Paula masz śliczne włosy :) A kilogramów też ich u Ciebie nie widzę :p Co do brzucha też go nie ma u mnie na zdjęciach :D
Mimi zmieliłam starym młynkiem do kawy :)
A do nas dziś doszedł długo oczekiwany wkład do wózka ciasteczkowy potwór
IMAG1070.jpg
A drugie to organizer do wózka z Ali
IMAG1051.jpg

Załączniki

• IMAG1070.jpg
    IMAG1070.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 334
  • IMAG1051.jpg
    IMAG1051.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 312
Witajcie Kochane :)
Paula milo Cię tutaj widzieć :) Powodzenia :*
U mnie dieta leży i kwiczy co widać na zdjęciach... Tak jak się trzymałam od stycznia do kwietnia tak teraz nie mogę się ogarnąć...
Niezmiennie podziwiam Ka i Agunię! Jesteście super zdyscyplinowane :* A Ty Colorado z terminem na za chwilę wyglądasz niesamowicie!!! :*
Dominik jutro skończy roczek[emoji173] A świętowaliśmy w niedziele :)
IMG-20180722-WA0006.jpg
IMG-20180722-WA0008.jpg

Załączniki

• IMG-20180722-WA0006.jpg
    IMG-20180722-WA0006.jpg
    76,1 KB · Wyświetleń: 300
  • IMG-20180722-WA0008.jpg
    IMG-20180722-WA0008.jpg
    87,5 KB · Wyświetleń: 506
Hej, hej! Ja czekam na @ więc zwyczajowo zjadam wszystko co napotykam na swojej drodze. Także Mimi, nie przejmuj się, raz chudnę raz tyję [emoji16]

Ja chyba do Mimi mam najbliżej z Warszawy [emoji6]

Paula, może Cię czyścić po ksylitolu bo organizm znów się musi przyzwyczaić. Ja ostatnio pierwszy raz kupiłam etyrol jak czasem mi się zachce słodkiego naleśnika na przykład.
Tak. Ja spod Warszawy

reklama
Zuza, niezmiennie się cieszę jak do nas zaglądasz [emoji4] no to jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Dominisia, widzę, że fajne prezenty były grane [emoji4]

Dietę ogarniemy, nic się nie martw, ja to zawsze wychodzę z założenia, że udało się raz to uda się kolejny [emoji16]

Dziewczyny, z tą moją samodyscypliną to nie jest tak kolorowo wcale. Już miesiąc sobie folguję, może nie na maksa, ale zawsze... Więc czas się znów ogarnąć, bo szkoda zaprzepaścić to co się udało zrobić. Znów się boję wagi i pewnie zważę się dopiero 1 września u dietetyka [emoji23] Dla mnie największą motywacją jest Agunia [emoji4]

Sukienka z L.C. Waikiki, ale z tego co wiem są tylko 2 lub 3 sklepy w Polsce. A szkoda bo mają fajne ciuchy w dobrych cenach.

Do góry