reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Plotka głosi ze kozuchowska leczyła się invitro a wszytskim wmawia, ze nano-srano-prano-technologia. Może to prawda, a może to głosy zawistnych ludzi.
Ja tez tak przypuszczam. Zadna naprotechnolohia tylko in vitro musialo byc ale trzeba miec jaja jak Rozenek zeby sie przyznac a ja by pewno z Kościoła wywalili za prawde. Nie lubie tej baby

Dziewczynki, ja dopiero niedawno z pracy wrocilam i w koncu udalo mi sie ogarnac co piszecie. Widze ze fajny dzien, trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki.
Ale nie doczytalam co z walczaca o szczescie, sa ksiezniczki juz na swiecie????

Sciskam Was mocno

My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)

Super! Gratuluję :D

reklama
Do góry