JoannaRak
Fanka BB :)
Będę wiedziała we wtorek ale chce wiedzieć więcej o co mogę zapytac
Embryo to po angielsku zarodek a wiec tez mysle ze o to samo chodzilo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę wiedziała we wtorek ale chce wiedzieć więcej o co mogę zapytac
Ja tez tak przypuszczam. Zadna naprotechnolohia tylko in vitro musialo byc ale trzeba miec jaja jak Rozenek zeby sie przyznac a ja by pewno z Kościoła wywalili za prawde. Nie lubie tej babyPlotka głosi ze kozuchowska leczyła się invitro a wszytskim wmawia, ze nano-srano-prano-technologia. Może to prawda, a może to głosy zawistnych ludzi.
Szczerze nie wiem o co mogło chodzić. Ale jeszcze sobie tak pomyślałam o Tobie. Bo skoro nie robią transferów w lipcu ale przecież lipiec zaraz się kończy... Który masz dzień cyklu? Nie dasz rady podejść do transferu na początku sierpnia?Będę wiedziała we wtorek ale chce wiedzieć więcej o co mogę zapytac
Gwiazdy, dla tych co muszą głowę czymś zająć (pozostałych też) polecam film "Złe mamuśki" 1 i 2 oraz dla tych co lubią arabską sagę Tanya Valko książki Laili Shukri :-)
No dobra to powiedz mi teraz co oni moga jeszxze zrobić z blastocysta żeby on się bardziej rozwinął i wtedy mi go podać .. ja nie bardzo czaje ,ze niby tylko ta klinika co ja jestem to robiEmbryo to po angielsku zarodek a wiec tez mysle ze o to samo chodzilo.
Jeszcze nie bo muszę czekać do określonego dnia cykluNo to super... W takim razie dr Paśnik jest standardowo obiecany, niezależnie czy w Łodzi czy Warszawie:-)
A już ogarnęłas badania które Ci zlecił?
My już po USG genetycznym, serce mi biło co nie miara, ale przeżyłam;-) u nas wszystko dobrze, doktor nie stwierdził żadnych nieprawidlowosci, wszystko dobrze się rozwija;-)ufff...kochane jestem taka szczęśliwa;-) dzieciątko ma już 6,7 cm także kawał człowieka. Zmienili mi tylko termin porodu z 3 lutego na 30 stycznia;-) i moje przeczucia się nie sprawdzily, czułam że będzie dziewczynka a mamy zdrowego synka!!!!;-)
O to muszę swojemu M to pokazac co napisałaś bo mi nie uwierzy [emoji3]Jesli masz abtybiotyk to nie bardzo. Ale np ja pilam do bety dziennie lampke czerwonego winka