reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, jako osoba rowniez probujaca zalatwiac badania i inne rzeczy za granica to powiem ci szczerze, ze za przynajmniej w moim przypadku nikogo nie obchodza zalecenia specjalistow z PL. Jak raz probowalam sobie zalatwic progesteton to na mnie popatrzyli jakbym probowala sobie zaaplikowac jakies leki na eutanazje co najmniej [emoji23], a beta to juz w ogole jak smie w ogole wypowiadac to slowo, przeciez sa testy ciazowe [emoji23][emoji23][emoji30]
O matko. No to nie wiedzialam ze takie buce tam sa. Qrde a na studia medyczne to do Polszy przyjezdzaja sie ciule uczyc [emoji6]

U mnie jak widzisz kochana jestem po nie udanym transferze i teraz chcemy zabrac mrozaczki ale niewiem jak dlugo to wszystko potrwa i wogole jestem zielona w tym.

Przykro mi kochana! Tule...
Masz mrozaczki to wracaj do walki. Moze sie okazać że w nastepnym cyklu już podejdziesz do crio. W ktorym dniu cyklu masz teraz miec wizyte?

Ok teraz chyba poprawnie;-)

Załączniki

• IMG_20180725_233147.jpg
    IMG_20180725_233147.jpg
    774,1 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Hehe no moj wczesniej tez tak powtarzal ze cale 9 miesiecy sexu nie bedzie bo on sie boi ze krzywde dziecku zrobi :D a teraz juz go meczy brak ;)
Ale coz narazie nie da rady bo jest krwiak hmm mnie tam jakos mocno nie zalezy nie zebym nie miala ochoty ale chyba tez bym sie troche bala ;)

To jak za młodu, po pierwszym razie strach mija a apetyt wzrasta:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry