reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A u mnie dziś takZobacz załącznik 881501 ;):)
Chyba ciut brakuje mu do pozytywu??

Myślałam, że tylko ja mam problem z tym okropnym cellulitem... Też raczej jestem szczupła, bo mam 165 i ważę ok 52 kg, ale cellulit mam masakryczny. I nawet jak byłam na diecie zero cukru i glutenu przez półtora roku.... to nie znikł. Napewno trochę się zmniejszył, ale nadal był.... Wrrr... Jak mówię komuś, że mam celulit to nikt mi nie wierzy. Któraś z was pisała, że to może być od tarczycy. To mi nawet do głowy nie przyszlo, że może mieć z tym związek???
Ale już tylko ciut brakuje, myślę, że kwestia dnia [emoji4]

reklama
To owocnych staran zycze:) A z jakiej firmy masz te testu owu?
One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyć ;) W Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu;):p:D a tu taki zonczek:p:D nawet zabraknie:-D

@martoosia04 a

Niestety to prawda. Im bardziej się pragnie dziecka, tym gorzej jest zajsc. Sama jestem tego przykładem 1 rok i 7 mcy starań było,
kiedy w końcu się udało niestety wyszło jak wyszło :( nie dość ze się pragnie, stara, to jeszcze nie dane jest donosić ;( ale... tak jak wcześniej dziewczyny pisały...
„jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie ...” [emoji173]️

Jasne ze będzie! Bóg nam daje wtedy jak jesteśmy na to gotowi!

One chyba są z Amazon, dostałam je w spadku od bratowej, bo ona nie zdążyła użyć ;) W Polsce raczej się nie kupi, bo kończą mi się i nawet ich szukałam. A fajne są. Będę musiała kupić któreś z allegro z tych, co dziewczyny tu polecają. A jak zaczynałam starania to myślałam, że nigdy nie zużyję tych 50 testów owu;):p:D a tu taki zonczek:p:D nawet zabraknie:-D
Ja mam te i polecam są naprawdę ok [emoji4] ja osobiście nawet te wolę niż te z domowego laboratorium [emoji4] muszę zakupić na allegro zapas testów ciążowych jak wrócę do starań [emoji23] miałam 5 w gratisie przy testach owu i wszystkie wykorzystałam w jednym cyklu pamiętam [emoji23]
IMG_20180726_071630635.jpg

Załączniki

• IMG_20180726_071630635.jpg
    IMG_20180726_071630635.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 284
No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.

No to witam się w 1dc [emoji24] zaczynamy więc 3 cykl starań. Przynajmniej wiem, że plemniki mojego M. nie żyją 3 dni. Dobrze, że to robienie dzieci jest takie przyjemne ;) ale fakt, teraz muszę pomysleć o zapasie testów ciążowych, bo poki co te owu mam sporo.
Trzymam kciuki :* u nas trzeci cykl był cyklem udanym :*

reklama
O nie:( serio liczyłam, że to ty będziesz tą ktora przerwie tą zła passę ... No cóż, ale nie ma co się łamać. Nowy cykl nowe nadzieje i może akurat będzie do 3 razy sztuka;) :tak: ściskam mocno:)

Do góry